Beheersen-en informatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Part-time studie Master of Science

De masteropleiding IT-beheer-en informatiesysteem voor de graad 'Master of Science' (MSc) en combineert de laatste ontwikkelingen en methoden van informatie-technologie met zakelijke expertise en modules om het leiderschap vaardigheden uit te breiden. Afgestudeerden van de cursus te nemen, bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid voor IT-afdelingen, de invoering van nieuwe IT-oplossingen of de economische ontwikkeling van hun bedrijf.

DUUR

31 maanden

Doelgroep

De cursus is gericht op afgestudeerden van de informatica en technologie-georiënteerde bedrijf dat zou willen leiderschap verantwoordelijkheid te nemen in een bedrijfsomgeving in perspectief.

Eerste vereisten

1) Professioneel kwalificatie universitair diploma in de informatica, toegepaste informatica of technisch georiënteerd bedrijf van ten minste 180 ECTS en met een gemiddeld eindcijfer als een regel van ten minste 2,4 2) cv en begeleidende brief, waarin de studie motieven en persoonlijke doelen 3) Succesvolle afronding van de proeve van bekwaamheid in de vorm van een sollicitatiegesprek 4) Basiskennis in de programmering, software engineering, databases, projectmanagement en netwerken (bewijs van certificaten, in uitzonderlijke gevallen, door praktische ervaring) 5) kennis van het Engels naar het niveau B1 van het "Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (ERK)" (bewijs over certificaten, vreemde taal testen, langer in het buitenland verblijven in het Engels-sprekende organisaties of Landen of externe taaltoetsen. Als bewijs, als onderdeel van de proeve van bekwaamheid een taaltest wordt uitgevoerd.)

Organisatie

De masteropleiding is voor career professionals in 31 maanden. De eerste vier semesters beginnen elke week met een aanwezigheid. Meer hoorcolleges zijn gepland op zaterdag. In de week neemt synchrone e-learning plaats. De vijfde en zesde semester zijn beschikbaar voor de voltooiing van een scriptie en het colloquium is beschikbaar.

Collegegeld

31 maanden x 600 € = totaal € 18.600; eenmalige vergoeding examen: 2.400 €

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Lees meer

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Lees Minder
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Meer Minder