Beheersen affaires et Management International (m2 ami)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Zakenlieden van vandaag moet in staat zijn om situaties het hoofd en het beheer van mensen, ongeacht waar ze vandaan komen, welke taal ze spreken, en het maakt niet uit waar ze zijn.

Dit is het doel van onze Master of International Business: niet alleen leren internationale maar bovenal, ervaren internationale, om voor u om uw eigen toekomst leidinggevende stijl te bouwen.

Je hebt graduate studies afgerond en wil je curriculum in het bedrijfsleven, van toepassing voor de hoogste leidinggevende posities in multinationale bedrijven en organisaties, het creëren en uitvoeren van uw eigen bedrijf in de wereld, of om een ​​wereldwijde business consultant gespecialiseerd zijn: dit is de mate je nodig hebt .

Deze 6-maanden Master's degree is bedoeld voor leidinggevenden en studenten zonder diepgaande vorige zakelijke achtergrond, het aanbieden van het algemeen management fundamentals, aan gespecialiseerde cursussen op het gebied van het internationale bedrijfsleven.

U bent voorzien van een sterke professionele aanpak van internationaal beheer en de nodige know-how om:

 • Perfecte zakelijke Engels spreken en schrijven
 • Verwerven van een wereldwijde leidinggevende cultuur
 • Inzicht in de uitdagingen van de internationale en Europese bedrijfsleven
 • Ontwikkelen van mondiale netwerken en buitenlandse bedrijven
 • Onderhandelen en projecten in een multiculturele / multinationale omgeving

De theoretische kennis wordt toegepast in een praktische, passende en evolutionaire manier om je voor te bereiden operationeel te zijn in bedrijven van elke omvang over de hele wereld.

Een sterke component van internationale studenten, docenten en zakelijke beoefenaars zorgt ervoor dat u effectief en hoge interactieve lezingen, waarbij wetenschappers uit verschillende achtergronden, achtergronden, leeftijden en landen te ontmoeten en hun kennis en ervaring te delen, het creëren van een echte internationale omgeving.

Uw cursussen zijn gepland drie dagen per week (do-vr-za), meer dan vijfentwintig weken van september tot maart, zodat u om te studeren en te werken, of die je stage op hetzelfde moment als je daarvoor kiezen. Internationale kandidaten met een studentenvisum mogen werken tot 20 uur per week tijdens hun verblijf in Frankrijk.

Als u een leidinggevende of werknemer, kunt u uw Masters compleet zonder het verlaten van uw huidige positie. De totale cursussen bestaat uit 48 week-dagen en 24-dagen weekend. Met behulp van uw feestdagen (in Frankrijk) 25, slechts een vermindering van uw werklast tot 80% gedurende 6 maanden zal worden onderhandeld met uw werkgever.

Het hele jaar door, een onderzoeksproject uit te voeren op een specifieke zakelijke onderwerp of werkervaring (of stage) onder begeleiding van een academische begeleider, en te verdedigen op het einde van het jaar in de voorkant van de Degree Award Committee.

Vaardigheden

 • Verkennen van de markten, de capaciteit van de leveranciers te beoordelen om te antwoorden op vertragingen, kwaliteit, hoeveelheid eisen, kosten.
 • Onderhandelen onder de beste voorwaarden, terwijl rekening houdend met technische en commerciële doelstellingen.
 • Maak doelen als uit de analyse en de evaluatie van de verschillende elementen van de markt.
 • Het beheer van de internationale sales force.
 • Deelnemen aan tentoonstellingen en commerciële activiteiten.
 • De mogelijkheid van het analyseren van financiële documenten en / of internationale indicatoren.
 • Uitwerken exportcontracten en follow-up.
 • Rekening houden met de internationale financiële en economische schommelingen.

Undergraduate-diploma of gelijkwaardig (4-jaar / 240 ECTS-graad) Score rapport van een van de volgende Engels taaltoetsen: TOEFL> 79, of TOEIC> 750 of IELTS> 5.5 of Cambridge Proficiency.

Carrière project en motivatie

Aanmerking kandidaten moeten een interview voor de toelatingscommissie zitten. Dit interview kan worden uitgevoerd in het Engels en / of Frans.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the heart of the Mediterranean Basin, Université Nice Sophia Antipolis has developed a vivid cosmopolitan spirit. A prestigious training and research institution, a broad range of high-quality teac ... Lees meer

At the heart of the Mediterranean Basin, Université Nice Sophia Antipolis has developed a vivid cosmopolitan spirit. A prestigious training and research institution, a broad range of high-quality teaching programs and a privileged study environment has drawn an ever-growing number of scholars and professionals from around the world to the French Riviera. Lees Minder