Beheer en Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van de training

Bied studenten met een universitair diploma ten minste 4 jaar (Master 1 niveau) opleiding in het Frans in het beheer van bedrijven. Deze training is voornamelijk gericht op studenten uit andere trainingsprogramma's (engineering, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, enz.) Die een tweede managementvaardigheden kunnen verwerven.

mogelijkheden

Deze master richt zich op de logica van de tweeledige betrokkenheid. Dankzij het brede scala aan kennis opgedaan tijdens de training, een breed scala van banen voorziet aldus afgestudeerden, met name op het gebied van activiteiten die overeenkomen met hun oorspronkelijke training.

Academische partner en diploma

De training wordt georganiseerd in samenwerking met het Instituut voor Economie en Management (IEMN - IAE) van de Universiteit van Nantes (Frankrijk).

De verleende graad na de training is de Master Recht, Economie en Management, Specialty Business Administration van de Universiteit van Nantes (Franse staat graden).

Duur van studies en details

Het gezicht training is ongeveer 600 uur. Onderwijs vindt plaats in full-time vanaf het begin van oktober tot en met het einde van me in juni. De leer-face, gevolgd door een stage van 3 tot 6 maanden.

opleiding

De stage is een integraal onderdeel van de opleiding en een voorwaarde van afstuderen. Het begint na het einde van de klassen en vindt plaats in een bedrijf, een overheid of een niet-gouvernementele organisatie die actief zijn in het land van herkomst van de student, Bulgarije, Frankrijk of België. Het is het doel van een tripartiete overeenkomst ondertekend voor de start samen met een stageverslag dat de student moet schrijven en ondersteuning tot december van dit jaar.

inschrijving

Studenten in deze cursus zijn studenten regelmatig ingeschreven aan de universiteit van Nantes, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

financiering

De kosten van de opleiding die door de ESFAM, vergelijkbaar met scholen en Europese universiteiten wordt volledig gefinancierd door de Agence universitaire de la Francophonie. Alleen een bijdrage aan het studentenleven (accommodatie in het studentenhuis, verzekering, transport van de accommodatie bij het Instituut, etc.), tot 750 euro per studiejaar moeten worden gedragen door de student.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe ce ... Lees meer

L’ESFAM a été la réponse prompte et adéquate de la Francophonie institutionnelle et de la République de Bulgarie aux besoins de formation des cadres de haut niveau des pays de la région de l’Europe centrale et orientale, confrontés après 1990 aux difficiles problèmes de gestion de la transition. La décision de création de l’ESFAM a été prise par le 5ème sommet des Chefs d’État et de gouvernement ayant le Français en partage (Ile Maurice, octobre 1993). Lees Minder