Beheer: organisatorisch leiderschap en verandering pathway

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Elke organisatie vraagt ​​om high-level management om vlot en efficiënt te kunnen werken. Van strategie en beleid van ontwikkeling en innovatie, sterke managers leiden succesvolle bedrijven, naar voren rijden ze en het verhogen van hun profiel, winst en reputatie. Open voor het bedrijfsleven, management en economie afgestudeerden, dit MSc is een gespecialiseerd programma dat zal voortbouwen op uw bestaande vaardigheden en kennis en ze ontwikkelen om Masters niveau.

Het programma introduceert studenten tot geavanceerde concepten voor het beheer door middel van een combinatie van de kern stichting onderwerpen naast de Organizational Leadership & Change pathway. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​gemengde route route kiezen, het afstemmen van de programma om hun exacte eisen.

Cursussen kan de vorm van korte essays, verlengd essays, rapporten en presentaties, waardoor leerlingen tonen hun kennis en begrip te nemen.

Waarom deze cursus bestuderen

  • Geleentheid om een ​​van de vier specialistische trajecten te bestuderen; Strategie, Operaties, Ondernemerschap & Innovatie, en Organizational Leadership and Change. Studenten kunnen ook studeren een gemengde route, het afstemmen van het programma om hun exacte eisen voldoen.
  • Ondersteunt een verscheidenheid aan carrières, waaronder advies, onderzoek en beleidsvorming, en managementfuncties binnen zowel MKB als grote multinationals. Studenten die het traject Entrepreneurship & Innovation ondernemen, hebben de gelegenheid om hun eigen bedrijf te starten.
  • De Universiteit van Birmingham is een elite instelling met een wereldklasse campus en faciliteiten, en werd uitgeroepen tot The Times en de Sunday Times University of the Year 2013/14.
  • Birmingham Business School is een wereldwijde centrum van het onderwijs en onderzoek van topkwaliteit, die de 'Triple Crown' van de internationale accreditaties: AMBA, EQUIS en AACSB.
  • U wordt gegeven door deskundige docenten in een vriendelijke, ondersteunende en internationale omgeving met een cursussen alleen assessment structuur voor elke module; 80% Individuele, 20% Group Work.

Toelatingseisen

Een goede Honours degree (2: 1 of hoger) of een postgraduate diploma van een Britse universiteit of gelijkwaardig. De mate moet worden in het bedrijfsleven, management, economie, accounting, finance of een soortgelijk onderwerp in Business. Studenten zonder voorafgaande studie in Business misschien wel interesse zou in onze MSc International Business.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lees meer

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Lees Minder