Bedrijfsinformatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

doelstellingen

De Master of Business Information (MIE) wordt gepresenteerd als een innovatieve opleiding in Information Science in Portugal, de vorming van afgestudeerden in staat zijn om taken van informatie managers presteren in een zakelijke context.

In de huidige context, het MIE reageert op de uitdaging van het bevorderen van ondernemerschap en innovatie capaciteiten, de vorming van afgestudeerden met een syncretische profiel van de verschillende disciplines, in staat om de informatie als een essentiële strategische waarde aan het management van organisaties van het bedrijfsleven te herkennen. Deze afgestudeerden zullen in staat zijn om de optimalisatie van processen die verband houden met de oprichting en het gebruik van informatie te bevorderen, ter ondersteuning van de prestaties van het bedrijf.

De cursus gaat door de Graduate Diploma in Business Information (PGIE) dat liep in 2010-2011 en in 2011-2012.

ontvangers

Gezien de informatie als een transversaal element in elke organisatie, de Master of Business Information is van belang voor studenten en diverse terreinen van professionals.

Zo is het de bedoeling om de huidige of toekomstige professionals op het gebied van Information Science, Organizational Communication, Management, Management Informatie, Marketing en Human Resources, onder anderen.

De kandidaten worden toegelaten die een vergunning diploma of een bachelor's wetenschappelijke omgeving.

Ze worden ook aangemoedigd om te solliciteren voor de geïnteresseerde niet-degree houders, maar die relevant curriculum en / of professionele ervaring op het gebied van zakelijke informatie.

interne initiatieven

De MIE organiseert regelmatig seminars met nationale en internationale gasten en contacten met professionals.

De MIE, via haar coördinatie, in verband gebracht met de organisatie van workshops Graduate Diploma in Information Science, gestroomlijnd binnen de werkgroep Information Science, de SOPCOM.

loopbaanperspectieven

De MIE van de afgestudeerden in staat zal zijn om functies met betrekking tot het beheer van de informatie in een zakelijke omgeving, met inbegrip van kleine en middelgrote ondernemingen of grote bedrijven uit te voeren.

Kan functies met betrekking tot de vaststelling en uitvoering van strategieën voor onderzoek, behandeling en verspreiding van informatie, de organische en functionele analyse, rationalisatie van organisatorische procedures of het ontwerp van een informatiesysteem kunnen voldoen aan de wereldwijde behoeften van de organisatie uit te voeren.

Ondernemerschap in het gebied van de ontwikkeling van informatie-producten en diensten is een andere carrièremogelijkheden gepromoot in MIE.

De MIE levert professionele vaardigheden voor de uitoefening niveau 4 functies die overeenkomt met het profiel van de Informatie en Documentatie Expert, zoals bepaald in Euroguide ID (2005).

regime

De cursus vindt plaats in ISCAP faciliteiten, na werktijd, ongeveer 15 uur per week. De materiële steun en consultatie zal worden verdeeld in de klas, waar mogelijk, ter beschikking gesteld op de webpagina's van de opleidingsonderdelen van de cursus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências e ... Lees meer

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências empresariais. Lees Minder