Bedrijfsfinanciering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

doelstellingen

De Corporate Finance, ontwikkeld in de huidige context van de bedrijfsvoering, hebben een speciaal management tool voor het creëren van de waarde van de onderneming gevormd.

De MSc in Corporate Finance is gericht op gespecialiseerde opleiding, hoog gekwalificeerd zijn op het gebied van corporate financieel beheer. Het presenteert een overwegend beroepsonderwijs, waar het benadrukt de technisch / wetenschappelijke kennis en de praktische toepassing ervan, gericht op de opleidingsbehoeften van diegenen die een carrière in het financieel beheer van de ondernemingen te voldoen, maar ook degenen die al werken en hun kennis willen verbeteren .

loopbaanperspectieven

De MSc in Corporate Finance levert professionele vaardigheden voor de uitvoering van de financiële functie in organisaties, in het bijzonder, om de financiële planning, het opstellen van strategische plannen, risico planning, rationalisering van hulpbronnen, herstructurering van bedrijven en internationale financiële beheer.

ontvangers

Op grond van artikel 17 van de besluitwet 74/2006 bijgewerkt door besluitwet nr 107/2008 van 25 juni kunnen zich aanmelden voor de toegang tot de cyclus van studies die leiden tot de graad van Master in Corporate Finance naar:

  • Houders van een diploma of gelijkwaardig;
  • Houders van een buitenlandse academische graad toegekend na een 1 cyclus van studies georganiseerd volgens de Bologna principes door een staat zich te houden aan dit proces;
  • Houders van een buitenlandse academische graad die wordt erkend als de doelstellingen van een diploma van het Technisch-Wetenschappelijke Raad van de School of Industrial Studies en Management (ESEIG);
  • Houders van een academische, wetenschappelijke en professionele curriculum dat wordt erkend als waaruit blijkt dat de capaciteit van deze cyclus van studies uit te voeren door de Wetenschappelijke-Technische Raad van ESEIG. "

regime

Na het werk LET OP: De cursus, hoewel gecoördineerd door ISCAP, vindt plaats in het dorp faciliteiten Conde Polytechnic van Porto, na het werk uur, ongeveer 12 uur per week.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências e ... Lees meer

O ISCAP é uma escola de ensino superior politécnico que tem por missão específica a formação, a investigação, a criação e difusão da cultura e do saber e a prestação de serviços na área das ciências empresariais. Lees Minder