Bedrijfseconomie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bedrijfseconomie

International Accelerator

Bedrijfseconomie

Omzet en inkomsten forecasting, markt trendanalyse, econometrische modellen-al deze vaardigheden zijn geworteld in toegepaste economische wetenschappen. Ze zijn ook een van de meest gewilde vaardigheden in het bedrijfsleven en de overheid.

De School of Business 'Master of Arts in Economics programma combineert een solide basis in de economie, met de nadruk op het toepassen van die kennis om real-world situaties. Terwijl het programma bereidt studenten voor op een loopbaan als professionele economen bij de overheid en het bedrijfsleven, een aantal afgestudeerden gebruik maken van de mate als een springplank in de richting van het voortgezet onderwijs in de wet of een doctorale graad in bedrijfskunde of economie.

Het programma is compact-drie semesters in lengte voor de meeste studenten, maar krachtig, met cursusaanbod op gebieden als milieu-economie, financieel beleid, groei en ontwikkeling, Health Economics, Industriële organisatie, Investment Management, Arbeid Economie en Monetaire en Bancaire.

programma-opties

De structuur van de Master of Arts in Economics (Maecon) programma zorgt voor flexibiliteit om de specifieke belangen en behoeften van de individuele student te passen. Alle studenten zullen een sterke achtergrond in de economie te verwerven, maar wie op zoek is een toegepaste nadruk worden verstrekt mogelijkheden voor cursussen en onderzoek ervaringen met directe relevantie voor de hedendaagse zakelijke en sociale problemen. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in de sterke punten van de afdeling in de internationale economie en de economische groei of de toegepaste micro-economisch gebied van gezondheid, arbeid en milieu-economie. Ongeacht de gekozen specialiteit, alle afgestudeerden van het programma te tonen beheersing van de volgende competenties:

  • De mogelijkheid om-economie gerelateerde onderwerpen analytisch benaderen
  • Mogelijkheid om gegevens op de juiste wijze te gebruiken om de economische onderzoeksvragen empirisch te beantwoorden
  • De mogelijkheid om effectief te communiceren onderzoeksresultaten

Track opties

Het Maecon programma biedt drie opties, afhankelijk van de voorkeur van de student; Economie Baan, Financial Economics Track of Thesis Track. Studenten in alle tracks hebben dezelfde kern klassen: Applied Macro-economie, Applied Micro-economie, Inleiding tot de economie en Toegepaste Statistiek I. Afgezien van de kern klassen de cursussen varieert voor elk van de spoor opties:

Economics Track: studenten in de economie Track zal drie keuzevakken binnen de Economische afdeling te selecteren. Drie keuzevakken kunnen ook worden genomen buiten de afdeling Economics.

Financiële Economie Track: Afgeleide Securities, financieel beleid en Investment Management: studenten kiezen voor de Financiële Economie Track zal drie kernactiviteiten financiën opleidingen hebben. Studenten zullen ook kiezen uit drie keuzevakken uit de beschikbare financiën cursusaanbod.

Thesis Track: Als een student kiest voor de Thesis Track, zal hij / zij twee keuzevakken hebben van binnen de afdeling en twee algemene keuzevakken. Daarnaast zal iedereen in de Thesis Track voltooien zes credit-uren van de thesis.

Alle studenten moeten een uitgebreid examen na het voltooien van de kern cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates