Basisonderwijs MA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master of Arts in Elementary Education-programma is door de staat goedgekeurd en biedt een initiële lerarencertificering (Grades K-6) voor personen die een bachelordiploma hebben op een ander gebied dan het basisonderwijs en die gecertificeerd willen worden om les te geven op dit gebied. Dit programma zet zich in om hooggekwalificeerde leraren in het basisonderwijs voor te bereiden met kennis en vaardigheden die zijn afgestemd op op onderzoek gebaseerde best practices. Bovendien zullen afgestudeerden van dit programma na hun afstuderen door de staat goedgekeurde ESOL-goedkeuring en leesbevestiging hebben.

De Master of Arts in het basisonderwijs (rangen K-6) ESOL Endorsement / Reading Endorsement is een door de staat goedgekeurd initieel voorbereidingsprogramma voor leraren dat onderhevig is aan elke wijziging in de Florida Administrative Code (State Board of Education Rule 6A-5.066). Studenten die voor dit programma zijn ingeschreven, moeten in nauw contact blijven met hun adviseur om op de hoogte te blijven van eventuele programmawijzigingen die zijn doorgevoerd om te voldoen aan nieuwe staatsvereisten.

De basisonderwijs MA vereist minimaal 48 credit-uren na het bachelordiploma. Als het MA-programma de initiële certificering van een student biedt, moet 80 klokuren aan praktijkervaring worden voltooid voordat u zich inschrijft voor de begeleide stage.

Totaal vereiste kredieturen: minimaal 48 kredieturen na het bachelordiploma

Het programma vereist een portfolio van zowel reflectieve praktijk / analyse van professionele ontwikkeling als demonstratie van het bereiken van het pre-professionele prestatieniveau voor alle Florida Educator Accomplished Practices. Meerdere artefacten en reflectieve analyses zijn vereist voor elk van de uitgevoerde praktijken. Alle portfolio-items zijn cruciale leercomponenten, aangezien ze het belangrijkste middel zijn om de professionele ontwikkeling van studenten als reflectieve beoefenaars te beoordelen. De opleiding vereist ook een stage.

Alle kandidaten voor de lerarenopleiding moeten de Via ™ by Watermark-vereisten voltooien voordat ze gecertificeerd worden voor afstuderen. Via ™ by Watermark-toegang is vereist voor het portfolio. Zie https://ccie.ucf.edu/explore-via/.

Studenten moeten zich tijdens het eerste semester inschrijven voor EDE 6933. Studenten moeten ook plannen om zich vroeg in het programma in te schrijven voor TSL 5085 om meer te weten te komen over de vereisten voor geïnfundeerde Engelse sprekers van andere talen (ESOL), inclusief de voorbereiding van het TESOL-notebook.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Learn. Connect. Transform. At the College of Community Innovation and Education, you will gain the knowledge, experience and confidence needed to transform lives and strengthen communities. Through ou ... Lees meer

Learn. Connect. Transform. At the College of Community Innovation and Education, you will gain the knowledge, experience and confidence needed to transform lives and strengthen communities. Through our diverse programs and established partnerships, we are uniquely positioned to develop innovative solutions to complex social issues. You will have opportunities to collaborate with faculty experts across academic areas and engage in community-based experiences throughout Central Florida and beyond. Whether you aspire to work in criminal justice, education, health management and informatics, legal studies or public administration, our faculty and staff will help you reach your goals. Lees Minder