Bank

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Wereldwijde groei in de wereldwijde banksector en de steeds complexere financiële markten heeft de vraag naar professionals met specialistische vaardigheden en competenties, zoals grondige kennis van de principes en technieken op de wereldwijde financiële markten, en een appreciatie van de rol van risicobeheer in complexe financiële markten bevorderd. instellingen.

Dit innovatieve postdoctorale programma is speciaal ontworpen om afgestudeerden uit te rusten die een loopbaan in corporate finance willen nastreven in grote financiële en niet-financiële instellingen, zakelijke financiële diensten, financiële regelgevende instanties, vermogensbeheer en investeringen. De verplichte en optionele modules van dit opwindende programma bestrijken een zeer breed scala aan gespecialiseerde gebieden, van waaruit u een grondige en diepgaande kennis opdoet van de meest actuele ontwikkelingen in de wereldwijde financiële markten en instellingen, beleggings- en vermogensbeheer. De module-syllabi zijn ontworpen om uw kwantitatieve analysevaardigheden te ontwikkelen, zodat u financiële investeringsvoorstellen en empirische toepassingen van bedrijfsfinanciering kritisch kunt analyseren. Deze vaardigheden worden cruciaal geacht voor een succesvolle carrière in de bank- en financiële sector.

Alle Finance based Masters-programma's binnen de School of Management hebben volledige toegang tot de Financial Times online en de mogelijkheid om praktisch werk te leren en uit te voeren in ons toegewijde, state-of-the-art Bloomberg Financial Lab. Via het virtuele financiële platform kunt u toegang krijgen tot en deelnemen aan live marktgegevens door praktische evaluatie en financiële modellering toe te passen. Het programma biedt u ook de mogelijkheid om het Bloomberg-certificaat te behalen - Bloomberg Market Concepts (BMC), dat algemeen wordt erkend in de bank- en financiële sector.

Aan het leren

Je wordt onderwezen door academisch gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers met onderzoeks- en advieservaring en links naar de industrie. Uw hoogwaardige leerervaring bestaat uit lezingen en discussies ondersteund door groepswerk, presentaties, statistische computerlabs en casestudy's. Alle modules worden ook ondersteund door Moodle, de virtuele leeromgeving.

Binnen deze programma's is er een gedeelde gedeelde kern die overlapt met bestaande Masters-levelprogramma's binnen Cardiff School of Management. Bijgevolg zullen studenten voor sommige modules worden onderwezen met studenten van de MBA en MSc Financial Management-programma's. Het docententeam beschouwt dit als een sterkte van de portfolio.

employability

De vraag naar hooggekwalificeerde en deskundige financiële professionals is nu meer dan ooit wereldwijd. Niet langer zijn Londen en New York de enige huizen voor grote multinationale internationale financiële bedrijven en instellingen. Deze potentiële werkgevers bevinden zich nu ook in het Midden- en Verre Oosten en een postdoctorale student vindt bijna net zo goed zijn eerste baan in Dubai, Bahrein of Shanghai als in de traditionele centra.

Deze vraag is behulpzaam geweest bij het ontwerpen van dit uitdagende pakket van programma's. Om de inzetbaarheid te maximaliseren, zijn de leerresultaten van het programma erop gericht studenten de kennis, vaardigheden en inzichten te bieden die de financiële sector nodig heeft. Een belangrijk onderdeel hiervan is de module "Current Issues in Accounting, Banking

Toelatingseisen

Kandidaten moeten aan een van de volgende criteria voldoen:

  • Beschikken over, of verwachten te verkrijgen, een undergraduate-diploma of equivalent, in een relevant gebied (boekhouding, economie of financiën) met een minimum van een 2: 2-classificatie. Studenten met een algemene graad van Bedrijfskunde met een relevante Pathway of inhoudelijk geschikte module-aandacht worden van geval tot geval bekeken;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van financiën;
  • Houd een geschikte beroepskwalificatie bij een geschikte beroepsorganisatie. In sommige gevallen kunnen mensen met professionele kwalificaties op een hoger niveau worden vrijgesteld van specifieke, onderwezen modules. Dergelijke vrijstellingen worden van geval tot geval besproken met de programmadirecteur.

In het algemeen geldt dat afgestudeerden van niet-financiële disciplines normaliter niet zullen beschikken over de reeds bestaande vaardigheden om te slagen in het programma MAAR dergelijke studenten zijn welkom om toe te passen en dergelijke aanvragen zullen op individuele basis worden bekeken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder