Bachelor in de creatieve kunsten en de industrieën (beeldende kunst) (bcaiva)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Creative Arts en Industries (Beeldende Kunsten) (BCAIVA)

Locaties:

  • Casuarina Campus

Deze cursus bestaat uit twee trajecten ontworpen om studenten te helpen om de kritieke gereedschap en materiaal vaardigheden die nodig zijn om professionele carrière op te bouwen in de beeldende kunst als kunstenaars en theoretici te ontwikkelen. De studio en theoretische onderwijzend personeel worden aangevuld met een levendige bezoekende forum van gastsprekers en samen met onze samenwerking met Noord-Editions en de CDU Art Gallery en Collection zorgen voor een spannende en stimulerende leeromgeving.

De Studio Practice specialisatie is een contextuele studio gebaseerd programma dat studenten de mogelijkheid biedt zich te specialiseren in digitale media, het schilderen, grafiek, beeldhouwen en / of tekening of alle media te combineren in hun studio producties. De Kunstgeschiedenis en Cultureel Erfgoed specialisatie geeft studenten de marketing, schrijven en onderzoek vaardigheden die nodig zijn om te werken binnen musea, galeries, kunst toeristische industrie en kunst schrijven / uitgeverij sectoren.

De Bachelor in de Creative Arts en Industries (Beeldende Kunsten) maakt deel uit van een reeks van professionele creatieve cursussen voor de culturele industrieën die studenten in staat stellen ook suites van studie te nemen van de creatieve studiemogelijkheden in Music, New Media Design en Communicatie. Binnen elk van deze discipline wegen, zijn er alternatieve studie plannen die toestaan ​​dat een student aan een bepaalde kracht te verkennen.

De Bachelor in de Creative Arts en Industries (Honours) is beschikbaar voor de toegang tot geschikte kandidaten met een Bachelor of Creative Arts en Industries (Beeldende Kunsten).

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Extra Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers moeten ook met succes een portefeuille van creatieve werken in te dienen als onderdeel van het toelatingsproces voor deze cursus. Alle aanvragers moeten op (08) 8946 6419 contact op met de School of Creative Arts and Humanities om nadere informatie over de portefeuille indiening en beoordeling te verkrijgen.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder