BIM-meester

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De meest gevraagde Master door bedrijven in de AEC-sector

Een andere master die technische en managementvaardigheden integreert in één professioneel profiel. Het gebruik van de BIM-methodiek en de voortdurende technologische innovatie maken voorzieningen een essentieel element in gebouwen. Evenzo vereist de nauwe band tussen de technische dimensie en zakelijke belangen degenen die verantwoordelijk zijn voor de kennis en prestaties van managementvaardigheden die hen helpen de opbrengsten te maximaliseren.

100% van onze studenten werken

opleiding

Een van de obstakels waarmee jongeren worden geconfronteerd om toe te treden tot de arbeidsmarkt is het gebrek aan ervaring.

de MBIM

Drie gebieden

  • Gebouwentechniek: dit deel van het programma combineert de wijsheid en ervaring van professionele experts in de sector om de student de nodige kennis te bieden om elke installatie met betrekking tot het gebouw te ontwerpen, berekenen, meten en budgetteren. Altijd met inachtneming van het fundamentele principe van optimalisatie van hulpbronnen en energie-efficiëntie.
  • Projectbeheer: dit gebied is ontworpen om te beantwoorden aan de behoefte aan coördinatie tussen de diversiteit van functies, competenties en agenten (eigenaren, ontwerpteams, bouwers, onderaannemers) die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het project.
  • Bedrijfskunde: in nauwe samenhang met het projectbeheer heeft de inhoud ervan de opdracht om studenten een kader van hulpmiddelen en kennis van het bedrijfsbeheer te bieden dat hen een globale visie biedt en hen een persoonlijk concurrentievoordeel biedt dat hen Word referentieprofessional.

gegevens

  • Start: oktober 2020
  • Openingstijden: ochtend en middag
  • Duur: 10 maanden
  • Prijs: € 15.000
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su corre ... Lees meer

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su correcta ejecución hasta participar en los altos mandos de una empresa pionera. Lees Minder