BA (Hons) bedrijfskunde (uk top-up graad)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht Universiteit van Bedfordshire De Universiteit van Bedfordshire is een moderne, innovatieve universiteit met een erfgoed van de hoogste kwaliteit van het onderwijs terug te gaan meer dan 100 years.This programma wordt uitgereikt door de Universiteit van Bedfordshire - UK in samenwerking met SLIIT Computing.

Deze cursus zal u voorzien van een geavanceerde, brede basis onderwijs voor een carrière in het bedrijfsleven, en zal uw algemene intellectuele competentie te ontwikkelen. Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière in de industrie, de handel of de openbare sector, en u kunt verwachten om snel doorstromen naar hogere niveaus van verantwoordelijkheid.

Instituut SLIIT Computing (Private) Ltd, een dochteronderneming van SLIIT werd opgericht om onderwijs kansen te geven voor een bredere waaier van studenten die willen vooruitgang in hun hoger onderwijs met een industrieel gerichte leerervaring. SLIIT Computing biedt BSc in Information Technology opleiding in samenwerking met SLIIT die de weg voor studenten om hun kennis up-to-date in deze snel bewegende gebied van Information Technology houden effent. Een mix van theorie en praktijk geeft de rand voor degenen die willen in de beroepsbevolking met geluid academische achtergrond in te voeren en geeft een concurrentievoordeel tussen de anderen.

Toelatingseis

 • Edexcel Higher National Diploma in Business Management
 • SLIIT Diploma in Business Administration

DUUR

Eén Jaar Top - Up. Programma levering is afhankelijk van de voorkeur van de meerderheid van de studenten dus het zou kunnen zijn weekdagen of in het weekend.

Programma Structuur De eenheden voor dit programma de nadruk op hoe het bedrijfsleven theorie geldt in de moderne en hedendaagse werkplek. Het programma van de eenheden is bedoeld om u de beste mogelijkheden bieden voor progressie, zowel academisch als professioneel.

 • Marketing in hedendaagse context
 • Nieuwe ontwikkelingen in Business
 • Strategic Management
 • Operations Management
 • Project Management
 • Human Resource Management

Verdere studies: Studenten die met succes de BA (Hons) Business Administration kan overgaan tot de één jaar postdoctorale programma te voltooien, MSc in Project Management door Keele University - UK, uitgevoerd door SLIIT Computing of volg programma's zoals Masters degree in specifieke gebieden van het bedrijfsleven bv Finance, HRM Marketing, professionele cursussen, bijvoorbeeld: CMI, CIPD, CIM, ACCA, CIMA, PGCE Bedrijfsmanagement, onderzoek graden etc.

Studenten Cursus Fee Sri Lankaanse

 • SLIIT Computing Fee: LKR 115 000,00
 • University Royalty Fee: GBP 600 (2015/2016 intake)

** Betaling termijnen zal worden verklaard door de afdeling Academische Zaken. International Students

 • SLIIT Computing Fee: US $ 1.750,00
 • University Royalty Fee: GBP 600 (2015/2016 intake)

Waar naast - Vacatures Afgestudeerden vinden de werkgelegenheid in alle gebieden van het bedrijfsleven, waaronder financiën, marketing en HRM. Veel werk voor grote multinationals, maar in toenemende mate gaan ze naar kleinere organisaties waar er mogelijkheden om te werken in een aantal functionele gebieden. Sommige afgestudeerden werken in goede doelen en anderen hun loopbaan in het onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry

Our task is to attract brilliant minds, advance the frontiers of knowledge, stimulate innovation and creativity and educate future leaders in all areas of education and industry Lees Minder