Australië

Studie in Australië

Hoger Onderwijs

Studierichtingen universitair onder bachelors op het bachelorniveau. Op postdoctoraal niveau, zijn afgestudeerd certificaten en diploma's worden aangeboden in aanvulling op de master en doctoraat graden. Masteropleidingen zijn verkrijgbaar in vele disciplines, met inbegrip van sociale wetenschappen, techniek, gezondheidswetenschappen, bedrijfsleven en economie. Master-opleidingen meestal sprake onderzoek of cursussen, of een combinatie van beide.

 

Waarom studeren in Australië?

Naast Australië zijn een geweldige plek om te wonen, Australische master's degree-programma's behoren tot de hoogste kwaliteit in de wereld. De Australische academische omgeving stimuleert de innovatie, creativiteit en onafhankelijk denken.

Australië is vastbesloten ervoor te zorgen internationale studenten hebben een goede ervaring in Australië.Instellingen die internationale studenten toe te laten moet zich houden aan een strikte set van eisen ten aanzien van marketing activiteiten, uiteraard levering, faciliteiten en diensten voor studenten, zoals juridische en gezondheidsdiensten.

 

Universiteiten

Vier van Australië's 39 universiteiten in de top 100 van de 2012-2013 Times Higher Education World University Rankings . Deze scholen zijn de Universiteit van Melbourne (28), Australian National University (37), de Universiteit van Sydney (62), en de Universiteit van Queensland (65). Ongeveer 230.000 internationale studenten volgen hoger onderwijs programma's in Australië, met ongeveer 90.000 afgestudeerden per jaar.

 

Collegegeld en Programma Duur

Internationale studenten moeten lesgeld betalen voor het begin van master studies.Typische collegegeld voor masteropleidingen is A $ 15.000 tot A $ 36.000 per jaar, afhankelijk van de universiteit.

Masteropleidingen duren 1-2 jaar in beslag. De opleiding is meestal twee jaar na een bachelor diploma, maar kan een master's degree te verkrijgen in een jaar, indien de student bachelor graad werd behaald met onderscheiding.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar in Australië begint in begin maart en loopt tot eind november. De meeste scholen bieden twee semesters per jaar, maar sommige scholen gebruik maken van een trimester-systeem en andere scholen bieden zomercursussen van december tot februari.

 

Post-Graduate Kansen

Een master's degree in elke discipline van een Australische instelling maakt een afgestudeerde meer waardevol voor werkgevers wereldwijd.Daarnaast werd recente wetgeving aangenomen die toelaat internationale afgestudeerden van Australische instituten om een ​​post-studie werkvisum die hen in staat stelt om te werken in Australië voor maximaal vier jaar na het afstuderen te verkrijgen.

Echter, hoewel de internationale studenten kunnen in aanmerking komen om te werken in Australië na het afstuderen, studenten moeten niet onderzoeken in Australië te ondernemen voor het enige doel van de migratie. Australië biedt preferentiële migratie behandeling voor individuen op een Skilled Beroepen List, maar de migratie van geschoolde proces staat los van het studentenvisum proces. Er is geen garantie dat een student studeren voor een master's degree in Australië kunnen migreren naar Australië zal zijn.

Na het voltooien van een masteropleiding, kunnen studenten ook hun studie voort te zetten als ze worden toegelaten tot een doctoraal programma en het verkrijgen van een extra studentenvisum.

 

Visa Requirements

Om een ​​studentenvisum te verkrijgen, moeten de studenten worden ingeschreven in een full-time opleiding die is geregistreerd bij de Australische ministerie van Immigratie en Burgerschap (DIAC). Studenten in een korte cursus van minder dan 3 maanden kunnen studeren op een bezoeker visum. Echter, alleen studenten met een studentenvisum toegang tot de Australische gezondheidszorg en deeltijdwerk hebben. Studenten kunnen een aanvraag voor een studentenvisum als ze eenmaal een brief van aanbod of elektronische bevestiging van inschrijving.

 

Zorgverzekering

Australië heeft een speciale ziektekostenverzekering programma voor internationale studenten genaamd Overseas Student Health Cover (OSHC). Studenten moeten OSHC kopen voor aankomst in Australië en de dekking moet worden gehandhaafd voor de duur van het verblijf van de student op een studentenvisum. OSHC dekt medische of ziekenhuiszorg en gedeeltelijk betrekking heeft voorgeschreven medicatie en ambulances.

 

Tips

Een groot deel van Australië is onrustig en bezoekers moeten zich bewust zijn van de gevaren in verband met reizen in de outback. Zelfs wanneer ze niet in de outback, zonwering moet ten alle tijden gebruikt, en reizigers moeten veel water drinken.

Bosbranden zijn een gemeenschappelijk gevaar, vooral vanaf de late lente tot de zomer. Reizigers moeten behouden bewustzijn van de locatie van branden te allen tijde.

Andere gevaren zijn giftige slangen, spinnen en mariene stingers. Deze gevaren kunnen worden voorkomen met situationeel bewustzijn en geschikte kleding en schoeisel.

Over Australië

Australië is een eiland continent en land gelegen in het zuidelijk halfrond tussen de Stille en Indische Oceaan. Hoewel het zesde grootste land ter wereld per gebied, Australië heeft een bevolking van slechts ongeveer 20 miljoen. Het grootste deel van de bevolking woont langs de zuid-en oostkust. Australië is een hoog ontwikkeld land met een vijfde-hoogste inkomen ter wereld per hoofd van de bevolking. Belangrijke industrieën richten zich op overvloedige natuurlijke hulpbronnen van Australië, met inbegrip van landbouw, tuinbouw, visserij, bosbouw, en mineralen.

 

Klimaat

Vanwege Australië's grote landmassa, het klimaat varieert sterk in het land. De noordelijke een derde van het land is in de tropen, terwijl de rest heeft een gematigd klimaat, met de koudste gebieden in het zuidoosten en Tasmanië. Seizoenen zijn tegengesteld van het noordelijk halfrond.Zomer gebeurt van december tot februari, de herfst van maart tot mei, de winter van juni tot augustus en in het voorjaar van september tot november.

 

Cultuur

Australië is een zeer veilige, vriendelijke en multi-culturele samenleving, dat is een van de meest diverse ter wereld. Bijna een kwart van de bevolking is geboren in een ander land. Naast de meervoudige immigrantenculturen, veel Nederlandse cultuur afgeleid uit zijn Aboriginalerfgoed.

Hoewel de Australische samenleving is over het algemeen heel ongedwongen, veel werkplekken en restaurants hebben dress codes. Australiërs houden zowel sport en de kunsten, waaronder film, literatuur, muziek, dans en theater. Musea en galerieën in overvloed in alle grote Australische steden.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud is vergelijkbaar met de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.Internationale studenten moeten aantonen migratie autoriteiten dat ze genoeg geld hebben om de kosten van levensonderhoud, collegegeld en de kosten te dekken tijdens hun verblijf. Studenten kunnen parttime om geld te verdienen in de richting van de kosten van levensonderhoud te werken. De jaarlijkse kosten eis vanaf 2012 was A $ 18,610 voor de student, A $ 6515 voor echtgenoot of partner van de student, een $ 3.720 voor het eerste kind van de student, en een $ 2.790 voor elk extra kind.