Lees de Officiële Beschrijving

Programma-overzicht

&nbsp

Hedendaagse samenleving wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van digitale technologieën, die op dit moment bieden building tools eenvoudig te gebruiken, want ze zijn zeer intuïtief.


Dit heeft de ontwikkeling van digitale producten aantrekkelijk, maar niet altijd met voldoende kennis over wat er wordt gegenereerd. Het is wenselijk dat een ervaren professional op digitaal gebied, die de fundamenten van het ontwerp en nieuwe media programmering, waaronder interactieve opgelost door het 2D-animatie en object-georiënteerd programmeren domineert.


Om deze reden, iconos (Instituut voor Communicatie en Cultuur), ontwikkelt specialiteit in Animatie en Interactiviteit met Action Script, met als doel het opstellen van specialisten op dit gebied van het werk in booming opkomst.


Deze specialiteit curriculum bestudeerde negen vakken een jaar en nodig is om een ​​dag per week les, want we zorgen dat onze studenten blijven werken, zodat ze kunnen in de praktijk brengen de opgedane kennis in dit postgraduaat.

&nbsp

&nbsp

Algemene doelstelling


Naar specialisten om geanimeerde 2D-oplossingen te genereren trein, rekening houdend met het ontwerp van hun interfaces en object-georiënteerd programmeren met Action Script, om digitale interactieve media design.

&nbsp

&nbsp

Specifieke doelstellingen


• Onderscheid de basis van 2D-animaties en interactiviteit voor digitale media design.


• Relateer de eigenschappen van 2D-animaties en interactiviteit middelen digitale audio en video, voor de ontwikkeling van digitale multimedia.


• Selecteer het management processen, ontwikkeling en productie van interactieve media voor de ontwikkeling van eenvoudige en complexe multimediale projecten.


• Herken de bouwstenen van programmeertalen met Action Script, te componeren en te reconstrueren digitale multimedia documenten.


• Integratie van de beginselen van het onderzoek voor het ontwerpen van geanimeerde producties en interactieve 2D ondersteuning.


• Identificeer de variabelen en de informatieve mededeling van digitale multimedia, interactieve animaties op basis van 2D.


• Breng 2D multimediale middelen voor het ontwerpen van geanimeerde interfaces, webpagina's, game design, het ontwerpen van creatieve presentaties, onder andere mogelijkheden.


• Aarding 2D-multimedia werk van ethische formuleringen, aan de ontwikkeling van de werkplek te verbeteren.

&nbsp

&nbsp

Student Profile


Afgestudeerden met een diploma in de mededeling van of soortgelijke namen hebben, Graphic Design of soortgelijke namen hebben, marketing, computersystemen of soortgelijke namen. Ook in systems engineering of soortgelijke namen. Andere graden en engineering kan zo lang invoeren als ze rechtvaardigen hun relatie tot de inhoud van het curriculum van de specialiteit. Het moet aantonen dat er een voorbereidende cursus voor degenen die afkomstig zijn uit andere vakgebieden.

&nbsp

&nbsp

Uitkomst Profile


De afgestudeerde van deze specialiteit zal hebben kennis van 2D digitale animatie en de Action Script programmeertaal voor de ontwikkeling van digitale interactieve media. Ook een koppeling van de digitale audio en video, multimedia ontwikkeling gestimuleerd. Building ook bekend voor het ontwikkelen van scripts voor animatie is niet complex, omdat de processen van de pre-productie-en postproductie 2D interactieve animaties, toegepast in de ontwikkeling van interfaces voor websites, microapplicator educatieve spelletjes, zakelijke presentaties, enz.


Vaardigheden te ontwikkelen in het selectieproces, de planning en management ten behoeve van het ontwerp van multimediale interactieve geanimeerde 2D, gelet op de behoeften van klanten, gebruikers en context. Ook voor het selecteren van gereedschappen en object-gebruik van hun talen

georiënteerd programmeren in teams van interdisciplinaire en multidisciplinaire werken.

&nbsp

Bouw een houding van verantwoordelijkheid en inzet voor digitale projecten te ontwikkelen; Identificatie en inzicht in sociale context waarin zij actief is en die zal leiden haar digitale producten, leiderschap om ontwikkelingsprojecten 2D interactieve geanimeerde multimedia richten.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


- Voeg aanvraag voor het lidmaatschap in de specialiteit.


- Titel van de graad (origineel en kopie).


- Professionele Card of een bewijs van het proces (origineel en kopie).


- Certificaat van studies te onderbouwen die zijn 100% van de studiepunten van de opleiding (origineel en kopie) zijn gedekt.


- Geboorteakte (origineel en kopie).


- Gemiddeld minimum van 8,0 in undergraduate studies. Gebrek aan dit gemiddelde hebben, kan hij de zaak te herzien door de Technische Raad Scholar.

Zie 4 andere vakken van ICONOS (Research Institute for Communication and Culture) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juli 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2019
Aanmeldingslimiet

Juli 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum