Studie Graduate Studies op de Britse Maagdeneilanden

Masters op de Britse Maagdeneilanden 2018/2019

Studeren in Virgin Islands (US)

Hoger Onderwijs in de Amerikaanse Maagdeneilanden

Het onderwijssysteem, met inbegrip van het hoger onderwijs, wordt beheerd door de Amerikaanse Onderwijs Commissie van de Staten. De Liberal Arts undergraduate programma is geaccrediteerd het Midden Staten Vereniging van Hogescholen en scholen, een goed beschouwd accreditatie-instantie in de Verenigde Staten.

De Universiteit van de Maagdeneilanden werd opgericht in 1962. Het is het enige instelling voor hoger onderwijs op de eilanden. Het heeft twee grote campussen: een op het eiland St. Croix, de andere op St. Thomas. De universiteit 's motto - ".. Historisch Amerikaanse Uniek Caribisch Wereldwijd Interactive " weerspiegelt het openheid naar zowel haar verleden en toekomst als een wereldwijde aanbieder van educatieve mogelijkheden.

De Universiteit van de Maagdeneilanden biedt undergraduate en graduate graden of bachelors en masters graden. Hij heeft vijf wetenschappelijke afdelingen:

  • Bedrijf
  • Onderwijs
  • Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen
  • Verpleging
  • Wetenschap en wiskunde

Undergraduate graden worden uitgereikt in de volgende categorieën: Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Associate of Arts, Associate of Science, en Associate of Applied Science. De undergraduate programma duurt doorgaans vier jaar full-time studie.

De Universiteit van de Maagdeneilanden biedt unieke overdracht arrangement voor engineering studenten met een aantal opmerkelijke Amerikaanse universiteiten. Studenten kunnen hun eerste drie jaar van de undergraduate werk te voltooien aan de Universiteit van de Maagdeneilanden, vervolgens over te dragen aan de Columbia University in New York, Universiteit van Florida, Washington University in St. Louis en de Universiteit van South Carolina in Columbia aan hun resterende ronden twee jaar van engineering werk.Aan de succesvolle afronding van deze speciale "3-2 "-programma, krijgen studenten twee graden, een Bachelor of Science in de Toegepaste Wiskunde aan de Universiteit van de Maagdeneilanden en een Bachelor of Science in Engineering van de partner universiteit.

Voor studenten die hun onderwijs te bevorderen, talrijke graduate programma's beschikbaar. Deze zijn gericht op het onderwijs, waaronder het speciaal onderwijs en wiskunde, evenals de psychologie. Van bijzonder belang is het MBA-programma en de Masters of Marine Science and Environment, het college is vooral bekend voor zijn mariene milieu en wetenschappelijke programma's.

De universiteit heeft ongeveer 100 full-time docenten en een bevolking van 94 procent Caribische studenten. De overige zes procent afkomstig uit de hele wereld om UVI wonen. Elke school wordt geleid door een decaan, die rapporteert aan de universiteit Provost.

 

Het Academisch Jaar

Het academisch jaar volgt de Amerikaanse kalender hoger onderwijs, met het jaar te beginnen in het najaar semester duurt ongeveer 12 tot 15 weken.

Het eerste semester loopt meestal van half augustus tot eind november. Eindexamen voor het semester worden gehouden in de eerste week van december. Dit wordt gevolgd door een winter vakantie, die duren ongeveer drie weken. Tegen midden januari, studenten terug voor het tweede semester. Het tweede semester eindigt medio mei.

Zoals bij veel Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs, de universiteit biedt twee zomer sessies. Meest zomer sessies Aren 't verplicht, maar bieden studenten de kans om hun opleiding te voltooien in een sneller tempo dan wanneer het nemen van de traditionele herfst en lente semester programma.

UVI 's zomer sessie begint pas een week na het tweede semester eindigt en duurt zes weken.Summer Session II begint vrijwel direct na Summer Session I begint en ook eindigt zes weken later.

Afgezien van de langere winterstop en korte pauzes, zoals de Emancipation Day (3 juli) en de Amerikaanse Independence Day (4 juli) vakantie, het schooljaar loopt het hele jaar door.

 

Toepassingen en tarieven

Studenten moeten gelden voor de Universiteit van de Maagdeneilanden tijdens het semester voorafgaand aan het jaar waarin ze hopen te laten inschrijven. Na ontvangst van een acceptatie brief, wordt een borg van $ 100 USD vereist. Momenteel, op de campus vergoedingen, inclusief collegegeld, kost en inwoning, zijn ongeveer $ 19.000 USD per semester. Academische collegegeld is $ 4190, maar de kosten van levensonderhoud in de Amerikaanse Maagdeneilanden zijn duur.

Studenten moeten bieden transcripten in het Engels, en als het invoeren van een land waar Engels niet de taal, neem de TOEFL-examen en geven scores aan de afdeling opname.Speciale instructies zijn beschikbaar op de universiteit 's website voor studenten die de universiteit uit een Brits-georiënteerd onderwijs. Alle studenten zijn verplicht om de SAT, een gestandaardiseerd onderzoek dat de wiskunde, Engels en Schrijven vaardigheden test.

 

Wat 's het als te studeren in Amerikaanse Maagdeneilanden?

De Amerikaanse Maagdeneilanden biedt het beste van twee werelden: een strenge, uitdagende academische omgeving in een tropisch paradijs. Studenten hebben toegang tot sport, cultuur, en academici allemaal in de nabijheid. Voor studenten op zoek naar Caribische cultuur te omarmen, terwijl het bereiken van een wereldklasse onderwijs, kan USVI een goede keuze te zijn.

Over Virgin Islands (US)

De Amerikaanse Maagdeneilanden bestaat uit een groep van Caribische eilanden die deel uitmaken van de Verenigde Staten van Amerika 's insulaire eilanden. Ze 're gelegen ten oosten van Puerto Rico en net ten westen van de Britse Maagdeneilanden. De Maagdeneilanden is gelegen in een tropische omgeving en is beroemd om zijn witte zandstranden, turquoise wateren en resorts. De temperaturen overdag zijn bijna altijd in de jaren '90, met 's avonds temperaturen zelden onder 60. Het gebied ervaart regenseizoenen, met cyclonen en orkanen waarschijnlijk tijdens de zomer en herfst. Aardbevingen zijn ook mogelijk, de aardbeving die Haïti trof in 2010 is een sobere herinnering dat het Caribisch gebied, terwijl de rustige en mooie, is ook gevoelig voor de wisselvalligheden van de natuur.

Het gebied was onder Deense controle tot 1917 toen de Verenigde Staten tijdens Wereldoorlog I. de eilanden van Denemarken te gebruiken als een strategische uitvalsbasis tegen eventuele submarine warfare gekochtSindsdien is het eiland rustig en onder Amerikaanse controle gebleven.

Engels is de taal in zowel het onderwijs als in het bedrijfsleven gesproken, en de Amerikaanse dollar is de munteenheid op de eilanden. De belangrijkste eilanden bestaan ​​uit St. Croix, St. John, St. Thomas en Water Island, samen met een aantal kleinere eilanden. De hoofdstad, Charlotte Amalie, is ook de thuisbasis van de Universiteit van de Maagdeneilanden. Een tweede campus, die ook deel uitmaakt van het universitaire systeem is gelegen op het eiland St. Croix.

Feiten over Amerikaanse Maagdeneilanden

De Maagdeneilanden van de Verenigde Staten zijn een groep eilanden in de Caraïben die een insulair gebied van de Verenigde Staten. De eilanden zijn geografisch een deel van de Virgin Islands archipel en bevinden zich in de Benedenwindse eilanden van de Kleine Antillen. De Amerikaanse Maagdeneilanden zijn een georganiseerde, zonder rechtspersoonlijkheid Verenigde Staten grondgebied. Toerisme is de belangrijkste economische activiteit. De eilanden normaal hosten 2 miljoen bezoekers per jaar, van wie velen te bezoeken op cruiseschepen.

 

Hoofdstad: Charlote amalie
Officiële Talen: Engels
Overheid: Niet opgenomen georganiseerd grondgebied
Bevolking: 106.405
Bruto Binnenlands Product: $ 1.577000000000
Valuta: Amerikaanse dollar (USD)
Tijdzone: (GMT-4)