Studie Masters Opleidingen in Algerije

Masters Opleidingen in Algerije 2018

Studie in Algerije

Hoger onderwijs in Algerije

Het onderwijssysteem in Algerije heeft via verschillende onderbrekingen gegaan in de afgelopen honderd jaar als politiek regime veranderingen bracht ingrijpende sociale hervormingen, waarbij elke verandering van leiderschap. Grote moeite is gedaan sinds de jaren 1970 tot het onderwijs te stabiliseren in Algerije, waar het onderwijs is nu verplicht voor alle kinderen in de leeftijd tussen 6 en 15 en de openbare universiteiten zijn gratis te Algerijnse burgers en de alfabetiseringsgraad heeft overtroffen 78%.

Vandaag, Algerije heeft 26 universiteiten in volle bedrijf plus 67 instellingen voor hoger onderwijs voor het beroepsonderwijs studies. Gezamenlijk zijn er ongeveer 1 miljoen Algerijnse studenten in deze opleiding centra en ongeveer 80.000 internationale studenten. Ongeveer 60% van de Algerijnse universitaire studenten is vrouw en veel van hen nemen deel aan de regering en de rechterlijke macht bij het afstuderen.

De oudste universiteit van de werking in Algerije vandaag is de Universiteit van Algiers, die werd opgericht in 1879 en onderhoudt studierichtingen die wet, brieven, geneeskunde en wetenschap bevatten. De overige 25 universiteiten en vrijwel alle andere 67 scholen werden opgericht na Algerije beweerde onafhankelijkheid van Frankrijk in 1962.

Terwijl de Universiteit van Algiers beschikt over de hoogste inschrijving tarief, de Universiteit van Mentouri en de Universiteit van Oran zijn heel populair, ook. Alle drie universiteiten zijn in het noordelijke deel van het land, waar het klimaat het meest gastvrij.

Het grootste deel van de instructie aangeboden in Algerije systeem van hoger onderwijs wordt uitgevoerd in het Arabisch, de nationale taal, maar opleidingen in de geneeskunde en de wetenschap worden vaak gepresenteerd in het Engels en het Frans.

Het overwicht van de aardolie-industrie in Algerije maakt het een ideale locatie om de industrie en aanverwante gebieden, zoals geologie, wiskunde, en verschillende wetenschappen studeren.

De medische sector is een belangrijke studie in Algerije en de nationale beweging voor de gezondheid en het welzijn van haar burgers te verbeteren maakt Algerije een veelbelovende plek om de gevolgen van de modernisering van de geneeskunde in een oude cultuur te bestuderen.

Algerije, zoals zoveel plekken in Noord-Afrika, is een uitstekende keuze voor de geschiedenis en de oudheden, evenals de geschiedenis van de Arabische cultuur en filosofie studeren.

 

International Study Vereisten

Buitenlandse studenten in de hoop om te studeren in Algerije moet een verklaring van het Algerijnse ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Afdeling Samenwerking Research verkrijgen. Details worden beschreven in de ministeriële circulaire nr. 47, effectieve 5 mei 1986.

Het leven in een Arabische cultuur zal waarschijnlijk lijken heel restrictief te veel buitenlandse studenten, vooral degenen die afkomstig zijn van buiten de Arabische wereld.Strenge straffen bestaan ​​voor acties veel studenten uit andere culturen voor lief nemen. De voorzichtige student zal willen de seculiere en religieuze tradities, gewoonten, wetten en filosofieën van het land te onderzoeken voor de verhuizing naar Algerije. 

Over Algerije

Arid Algerije, de tiende grootste natie ter wereld, deelt grenzen met Libië, Mali, Mauritanië, Marokko, Niger, Tunesië en de Westelijke Sahara, met de prachtige Middellandse Zee vormt de noordelijke grens. Het is de grootste natie op het continent van Afrika, in de Arabische wereld, en in het Middellandse Zeegebied.

Olierijke Algerije is vernoemd naar de grootste stad, Algiers, en zag de grote protesten tijdens de Arabische lente opstand, die duurde van december 2010 tot en met januari 2012 en doodde acht Algerijnen.

Archeologisch bewijs suggereert menselijke bewoning van Algerije van zo ver terug als 200.000 voor Christus. Neanderthaler vuistbijlen gevonden in Algerije zijn gedateerd op 43.000 BC. Rotstekeningen van 3000 BC suggereren weelderige landerijen verspreid over het land, die aanleiding geven tot de mogelijkheid van verloren beschavingen en de term, Green Sahara.

 

Klimaat

Het grootste deel van Algerije is woestijn, waar de droge lucht en de wind haasten over zandduinen veroorzaken temperaturen stijgen in de dag voordat kelderende nachts. Hoogste temperatuur officieel geregistreerd in Algerije piekte op 123,1 ° F / 50.6 ° C.

Neerslag is schaars, vooral in het hart van de Algerijnse woestijn land, maar de noordelijke kustlijn, langs de Middellandse Zee, ziet een milder klimaat met een vrij overvloedige toevoer van regen per jaar. In de landelijke zuidelijke regio's, regen is vrijwel onbestaande tijdens de zomermaanden; september tot en met december te zien de meeste regen in de woestijn.

 

Samenleving

Algerije 37,9 miljoen mensen (2013 schatting) zijn bijna geheel van de Arabisch-Berberse etnische afkomst. Negentig procent van de bevolking woont langs de kust naar het noorden, de meeste van hen in de steden van Algiers, Oran en Constantine.In de woestijn, bewoners Rond de oases maar het nomadische leven is de keuze van maar liefst 1,5 miljoen Algerijnen.

 

Economie

Vrouwen worden steeds meer de kostwinner in de typische Algerijnse huishouden. Zeventig procent van de advocaten van de natie zijn vrouwen, net als 60% van zijn rechters. Vrouwen spelen ook een belangrijke rol in de medische gemeenschap van Algerije. BBP van de natie per-capita wordt geschat op $ 5.693 voor 2012, ondanks overschot op de overheidsbegroting in 2011 in totaal 26930000000 $, dat is een stijging van 62,46% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Bedrijfsleven en de industrie in Algerije zijn staatsbedrijven, waardoor er weinig kans voor de gemiddelde Algerijnse te bloeien in een maatschappij die heeft gezien weinig verandering in generaties. De koolwaterstof industrie - olie, gas uit aardolie, en raffinaderijen - is de belangrijkste industrie in Algerije, die grote rijkdom brengt aan de staat, maar doet weinig voor de mensen.De afwezigheid van de meeste andere sectoren laat weinig banen en heeft bijgedragen aan een hoog niveau van jeugdwerkloosheid, sociale en genderongelijkheid, woningnood, en een natie stagnerende in economische, financiële en politieke beleid.

 

Gezondheid

Gebrek aan voldoende schoon water is een gezondheids-zorg in Algerije, vooral in de landelijke-en woestijngebieden, maar het land is het streven om "te verminderen met de helft van het aantal mensen zonder duurzame toegang tot verbeterde drinkwater en sanitaire basisvoorzieningen tegen 2015," volgens de Wereldbank. Totale bevolking van Algerije is jong, met 25% jonger dan 15 jaar, en hebben ze de neiging om beleid dat vaccinatie en preventieve zorg in plaats van de traditionele ziekenhuis verblijven zijn gunst. De gezondheidszorg wordt gratis verstrekt aan Algerijnen die zich niet kunnen veroorloven om te betalen.

Feiten over Algerije

Algerije is het grootste land in Afrika en grenst in het westen door Marokko en de Westelijke Sahara en op het oosten door Tunesië en Libië. De Middellandse Zee is naar het noorden, en naar het zuiden zijn Mauritanië, Mali en Niger. Het grondgebied van de huidige 's Algerije was de thuisbasis van vele oude prehistorische culturen, waaronder Aterian en Capsian culturen. Het gebied is bekend vele rijken en dynastieën.

 

Hoofdstad: Algiers
Officiële talen: Arabisch
Overheid: gecentraliseerde semi-presidentiële republiek
Bevolking: 37900000
Bruto Binnenlands Product: $ 207.794000000000
Valuta: Algerijnse dinar (DZD)
Tijdzone: (UTC 1)

Vind jouw opleiding in Algerije