Algemene psychologie (MA)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

The New School is een vooruitstrevende universiteit in New York City, waar wetenschappers, kunstenaars en ontwerpers samenkomen om conventies uit te dagen en positieve veranderingen te creëren. De universiteit werd opgericht in 1919 en bestaat uit Parsons School of Design, het Eugene Lang College of Liberal Arts, het College of Performing Arts, The New School for Social Research en tal van gerenommeerde afstudeerprogramma's. The New School rigoureuze, multidimensionale benadering van het onderwijs van The New School geeft studenten de academische vrijheid om hun unieke, individuele studiepaden vorm te geven voor een complexe en snel veranderende wereld.

Over

De MA in General Psychology is een 30-credit programma dat studenten voorziet van een basisopleiding in de psychologie en is een vereiste voor meer gespecialiseerde werkzaamheden die leiden tot de Ph.D. mate.

Studenten volgen cursussen voor een breed scala van de literatuur, waaronder cognitieve, sociale, ontwikkelings- en abnormale psychologie, neurowetenschappen, onderzoeksmethoden en statistieken.

leerplan

Deelnemende studenten werken met een individuele facultaire adviseur. Deze adviseur introduceert ze samen met de departementale studentenadviseur in het curriculum als geheel en helpt hen het programma te formuleren dat het beste aansluit bij hun interesses en behoeften. Studenten hebben toegang tot een breed scala aan cursussen in The New School for Social Research om te voldoen aan de keuzevereisten buiten de verplichte kernvakken in de algemene psychologie.

Studenten in de MA-programma hebben de mogelijkheid om een ​​concentratie in Mental Health en Substance Abuse Counseling na te streven, die voldoet aan de academische eisen om later te kwalificeren als een erkende counselor voor drugsgebruik.

Programma hoogtepunten

  • Bestudeer alle belangrijke gebieden van de moderne psychologie, met de nadruk op onderzoek dat gevoelig is voor sociale, culturele en politieke kwesties.
  • Gespecialiseerde opties omvatten een MA-concentratie in Counselling voor drugsmisbruik, die voldoet aan de academische vereisten voor latere kwalificatie als counsellor voor alcoholmisbruik.
  • MA studenten kunnen een aanvraag indienen om door te gaan naar de Ph.D. in de klinische psychologie of de Ph.D. in Cognitieve, sociale en ontwikkelingspsychologie zodra ze zich hebben ingeschreven voor 30 studiepunten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Lees meer

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Lees Minder
Ga naar de website van de school