Agricultural Production Chain Management (MSc)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit toegepaste masterprogramma is bedoeld voor professionals in de tuinbouw, vee- of bosbouw midden in de carrière die in de particuliere of openbare sector werken. Het is geschikt voor kandidaten die de taak hebben om de efficiëntie te verhogen, de productkwaliteit te controleren of de koppeling tussen ketenbelanghebbenden als ketenondersteuner te vergemakkelijken. Dit programma is ervaringsgericht en praktijkgericht en benadert de ontwikkeling van de waardeketen vanuit de verschillende perspectieven van duurzaamheid, bedrijfseconomie, logistiek, kwaliteitsmanagement, certificering, marketing, informatiestromen en internationale trends.

Het programma richt zich op het faciliteren van ontwikkelingen en innovaties in de agrarische productieketen en houdt daarbij fluctuaties in vraag en beleid bij. Afgestudeerden zijn bekwaam om toegepast onderzoek te doen naar veerkrachtig waardeketenbeheer en nieuwe bedrijfsmodellen voor ketenactoren te ontwerpen. Afgestudeerden zijn ook opgeleid om na te denken over hun professionaliteit in een internationale zakelijke omgeving. Dit masterprogramma biedt alle competenties die nodig zijn om duurzame relaties op te bouwen met ketenactoren en om wereldwijde ontwikkelingen in de waardeketen te communiceren in een multiculturele setting.

Als u een professionele tuinbouw- of vee- of bosbouwprofessional bent met interesse in het beheren van een agro-gerelateerd bedrijf, bereidt dit programma u voor op de slijtage van een van 's werelds belangrijkste en krachtigste industrieën.

De Master of Agricultural Production Chain Management heeft drie specialisaties:

Programmastructuur

Carrièremogelijkheden

  • Keten facilitator
  • Ketenmanager
  • Waardeketen specialist
  • Value Chain Researcher
  • Project coördinator
  • Innovatiemanager
  • Transition manager
  • Beleidsbepaler
  • Kwaliteitsborging van auditors
  • Trainer / instructeur-adviseur

Beurzen

Onze masterprogramma's komen in aanmerking voor het Orange Knowledge Program (OKP) , voorheen het Netherlands Fellowship Program. Het Orange Knowledge Program (OKP) is gericht op professionals uit geselecteerde ontwikkelingslanden die, na hun studie in Nederland, de organisaties waar zij werken verder kunnen ontwikkelen en versterken.

Doe mee aan de online open dag en kies je opleiding!

Onze digitale deuren staan open om u te verwelkomen.
Video's: bekijk presentaties van elk programma, luister naar verhalen van studenten en maak kennis met onze hogeschool.
Live chat: richt je vragen aan studenten en docenten.
Informatie: studentenleven, toelating en inschrijving.
Schrijf je nu in voor de online open dag. Kies VHL.
Zaterdag 7 november 2020
Zaterdag 6 februari 2021


Meer informatie?

Wilt u ons op Skype ontmoeten voor meer informatie? Kijk dan op onze website.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Do you want to contribute to a more sustainable world and work on your personal development? Study at Van Hall Larenstein, the most sustainable University of Applied Sciences in Holland! We offer a ra ... Lees meer

Do you want to contribute to a more sustainable world and work on your personal development? Study at Van Hall Larenstein, the most sustainable University of Applied Sciences in Holland! We offer a range of unique English-taught Bachelor, Master and Certificate programmes in fields in which Holland performs at the top. So whether you are interested in nutrition or international trade, are looking for a bachelor degree in the equine sports industry or want to work on the United Nations Sustainable Development Goals, we have the right programme for you! Lees Minder
Leeuwarden , Velp , Vlissingen , Rotterdam + 3 Meer Minder