Agricultural Production Chain Management (MSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Agricultural Production Chain Management (MSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

De Master of Agricultural Production Chain Management is bedoeld voor specialisten die werkzaam zijn in bedrijven en organisaties die zich bezighouden met landbouwproductie, verwerking, marketing, kwaliteitscontrole en logistiek. In de landbouwsector worden stakeholders doorgaans geconfronteerd met complexe problemen die een innovatief denken en nieuwe benaderingen vereisen, dwz gedeelde waarden creëren en landbouwers verbinden met markten, landbouwsteun of zakelijke diensten.

Met agrofood of bosketens die zich uitstrekken van verlaten boerderijen of plantages in Azië, Afrika of Latijns-Amerika tot de bruisende marktplaatsen van de Europese Unie - de wereld is uw werkplek! Het programma kent drie verschillende fasen: analyse en duurzame ontwikkeling van waardeketens, geïntegreerd beheer van waardeketens en toegepast onderzoek. Samen ontwikkelen deze fasen de competenties van studenten in het managen van organisaties of bedrijven die betrokken zijn bij en / of het faciliteren van ontwikkelingen in de agrarische productieketen, terwijl ze de schommelingen in eisen en beleid bijbenen. Met drie unieke specialisaties in de tuinbouw, bos en veeteeltketens, is de Hogeschool Van Hall Larenstein klaar om studenten uit te rusten voor werk in de wereld van vee, voedsel, bloemen en bosproducten. Van boerderij tot vork, van gras tot glas of van bos tot vloer, dit masterprogramma biedt alle competenties die nodig zijn voor diegenen die een agrovoedingsbedrijf willen starten of die duurzame waardeketenontwikkelingen in de landbouwsector willen faciliteren.

Als je een mid-career tuinbouw- of veehouderij of bosbouwprofessional bent met een interesse in het managen van een agro-gerelateerd bedrijf, bereidt dit programma je voor op de slijtage van een van 's werelds belangrijkste en machtige industrieën.

De Master of Agricultural Production Chain Management heeft drie specialisaties:

Beurzen
Onze masteropleidingen komen in aanmerking voor het Orange Knowledge Program (OKP) , voorheen het Netherlands Fellowship Programme. Het Orange Knowledge Program (OKP) is bedoeld voor professionals uit geselecteerde ontwikkelingslanden die na hun studie in Nederland in staat zullen zijn om de organisaties waarin zij werken verder te ontwikkelen en te versterken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
13,500 EUR
per jaar
Information
Deadline
Vraag informatie aan
EU August 1st / NON EU July 15th
Locations
Nederlanden - Velp, Gelderland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU August 1st / NON EU July 15th
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Nederlanden - Velp, Gelderland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
EU August 1st / NON EU July 15th
Einddatum Vraag informatie aan