Afgestudeerd diploma / master of arts in leiderschap en voorspraak in de vroege jaren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ierland's vroegjaarssector heeft een dynamische, spannende en uitdagende toekomst. Het heeft effectieve en zelfverzekerde leiders op het gebied van praktijk, beleid, voorspraak, regulering, onderwijs en professionele ontwikkeling nodig.

 • Heeft u wat nodig is om een ​​van die leiders te zijn?
 • Wilt u uw vaardigheden en vaardigheden op het gebied van leiderschap en voorspraak ontwikkelen op manieren die de capaciteit van de vroege jaren sector reflecteren en bouwen?
 • Wilt u deel uitmaken van een praktijkgemeenschap die de toekomstige sector in de toekomst zal beïnvloeden en leiden?

Als het antwoord op deze vragen ja is en u hebt een 2.2 BA Honours in ECCE of verwante discipline en zal minstens twee jaar ervaring hebben in de sector van de vroege jaren of een aanverwant veld aan het einde van het nagraadse programma, dan wordt de Instituut voor Technologie Sligo heeft het Level 9 programma dat u helpt om deze ambities te vervullen.

Ontwikkel sleutelvaardigheden

Via dit programma ontwikkelt u belangrijke vaardigheden om u te helpen uw eigen leiderschap en voorspraak capaciteit op te bouwen; De belangrijkste organisaties en agentschappen in de vroege jarensector vormen en beïnvloeden en effectieve verandering opleveren.

Na afloop van dit programma kunt u:

 • Documenten, herkennen en reflecteren op uw bestaande bank van kennis, vaardigheden en ervaring
 • Critisch beoordelen en toepassen van centrale theorieën van leiderschap en management vanuit en buiten de sector, in een internationale context
 • Betrokken zijn bij effectieve professionele advocacy communicatie, netwerken, gebruik van sociale media en lobbying
 • Begrijp hoe hedendaagse ECCE-organisaties werken, hoe ze effectief inzetten en wijzigen, en waarom het zo uitdagend kan zijn om dit te bereiken?
 • Vergelijk beleid in de Ierse sector voor vroege jaren met andere toonaangevende Vroegejaarscomparatoren internationaal, via studie, netwerken en directe ervaring
 • Kritisch inzetten voor onderzoek, met een grondige kennis van cruciale maatschappelijke problemen met betrekking tot kinderen en de vaardigheden om zelfstandig zelfstandig onderzoek te verrichten.
sryj

Hoe Het Werkt

Het programma is gestructureerd rond twee modules per semester (Semester 1 loopt van september tot januari, semester 2 van januari tot mei). U bent betrokken bij inhoud die online lezingen (zes per module) van docenten en sleuteleiders en experts in het veld; Online discussies en activiteiten; Toegang tot digitale bronnen; En deel je eigen ervaringen.

Elk semester zal er een residentieel programma zijn dat u samenbrengt met uw mede-deelnemers, academische medewerkers en cijfers in de vroege jaren. Dit stelt u in staat om actief te debatteren, uitgebreid leren, beoordelingsactiviteiten en keynote lectures. Evaluatie van het programma vindt plaats door middel van een breed scala van studentgerichte en actieve technieken. De professionele relaties die u door deze cursus ontwikkelt, vormen de basis voor de leiderschap en advocacy netwerken en gemeenschappen van de praktijk in de toekomst.

Programma: Postgraduate Diploma / Master of Arts in Leiderschap en Advocacy voor de vroege jaren

 • Geaccrediteerd door: IT Sligo via gedelegeerde autoriteit van QQI
 • Niveau 9 op het Nationale Kader van Kwalificaties
 • PGDip - 60 studiepunten: MA - PGDip 30 studiepunten (ECTS = Europees Credit Transfer System)
 • Levering: Blended, online, met een vijf-daagse residentiële workshop (ma-vrij) per semester
 • Duur: 3 semesters (PGDip) 1 verder semester (add-on MA)
 • Kosten: € 5000 (PGDip) € 2500 (add-on MA). Kan in termijnen worden betaald
 • Intake: september

Toelatingseisen

Een 2.2 BA Honours in ECCE of verwante discipline en zal minstens twee jaar ervaring hebben in de sector van de vroege jaren of een aanverwant vak aan het einde van het nagraadse programma. Aanvragers kunnen op de lijst staan ​​en worden geïnterviewd voor een plaats op het programma.

Alle lezingen, tutorials en praktisch werk worden geleverd via het Engels. Het is van vitaal belang dat studenten die geen native engels sprekers hebben de vereiste standaard bij binnenkomst om ervoor te zorgen dat ze de maximale waarde krijgen van hun tijd bij IT Sligo. De vereiste minimum vaardigheidsscore in het Engels vereist voor toegang tot IT Sligo is: 6.0 IELTS score voor nagraadse graden.

Er worden interviews gehouden in Sligo.

Carrièremogelijkheden

Early Years Inspectorate, Better Start Mentors, Manager / Ondersteunende en Ontwikkelende Personeel van Kinder- en Kinderopvangcommissies in City and County, Management / Leiderschaprolle in Tusla, Management / Beleidsrolle met Nationale Vrijwilligersorganisaties zoals Early Childhood Ierland, Nationaal Kinderopvangsnetwerk, Barnardos, Beheerrol In Family Resource Centers en als leidinggevenden van zowel private als community Early Years diensten.

Wat zijn mijn verdere studiemogelijkheden?

Doctorale studies in vroege jaren, kind en familie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since it first opened in September 1970, IT Sligo has been one of Ireland’s leading third level institutions. Students are at the heart of what we do. It is home to 6,000 students across the Institute ... Lees meer

Since it first opened in September 1970, IT Sligo has been one of Ireland’s leading third level institutions. Students are at the heart of what we do. It is home to 6,000 students across the Institute’s full-time, part-time and apprenticeship programmes. Of those, 2,000 are studying online. Lees Minder