Advanced Master in Water Sustainability: Integrating Technology and Nature-Based Solutions (Think Water) (M.Sc.)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma leert onafhankelijk bijdragen aan kennisontwikkeling, wetenschappelijk onderzoek en praktische toepassingen op het gebied van watertechnologie, natuurgebaseerde oplossingen en geïntegreerd waterbeheer .

Het hoofddoel van dit interdisciplinaire studieprogramma is de opleiding van specialisten in watertechnologie en natuurgebaseerde oplossingen met een grondig begrip van geïntegreerd waterbeheer, de nieuwste ontwikkelingen in de watersector en uitdagende mondiale waterproblemen.

Programma-inhoud

Het programma richt zich op:

  • De interactie tussen klassieke technologie en op de natuur gebaseerde oplossingen
  • Een grondige kennis van de werking van het hele watersysteem
  • Innovatieve en geïntegreerde oplossingen voor alle soorten waterbeheerproblemen
  • Levensechte toepassingen, projecten en de vele toepassingen van onze watersystemen door nauwe samenwerking met bedrijven, onderzoeksinstituten en overheden

128924_CampusGroenborgerpreview_GebouwZ2.jpgDeze interdisciplinaire aanpak biedt de mogelijkheid om diepgaande kennis van watertechnologie en natuurgebaseerde oplossingen te verkrijgen vanwege de combinatie van fundamentele en toegepaste wetenschappen , waardoor deze Advanced Master uniek is in de wereld.

We geven op een interactieve, praktische manier les. Er wordt van u verwacht dat u actief deelneemt aan klasdiscussies, cases analyseert, presentaties voorbereidt, rapporteert door middel van groepspapers en computerondersteunde oefeningen doet. Alle cursussen richten zich op de praktische toepassing van concepten in het echte leven. Onderzoeksgroepen in de betrokken faculteiten, centra en instituten zijn nauw bij het programma betrokken. In elke cursus leert u over goede praktijken van over de hele wereld en analyseert u praktijkcases.

Carriere

Waterproblemen aanpakken is een van de grootste uitdagingen van de 21ste eeuw. De vraag naar interdisciplinaire en geïntegreerde competenties die bruikbaar zijn in watergerelateerd onderzoek en ontwikkeling neemt wereldwijd toe. De Advanced Master Think Water is een uitstekende voorbereiding op een opwindende carrière in onderzoek, wereldwijd zakendoen, advies of overheid.

Waarom kiezen voor UAntwerp ?

Excursies , bijvoorbeeld naar afvalwaterzuiveringsinstallaties, maken deel uit van de Advanced Master Think Water. Ik waardeer de blootstelling omdat het mijn perspectief helpt te verbreden. Ik kan ervaren hoe theorie in praktijk wordt gebracht en dat het daadwerkelijk kan werken. Dit zal het voor mij gemakkelijker maken om de kennis die ik heb opgedaan naar de Filipijnen te transporteren . In het tweede semester werd een intensieve en internationale cursus over geïntegreerd waterbeheer ( Case River 21 ) georganiseerd. Werken met studenten van andere universiteiten / landen met verschillende achtergronden was echt een geweldige ervaring. ”

Eve Radam | Filippijnen

61331_cover.jpg

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... Lees meer

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Lees Minder