Accounting & finance - MSC / banking & finance - MSC / economie en financiën - msc

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In 2008 rampzalige gebeurtenissen verbrijzelde de wereld van Financiën en veroorzaakte schokgolven door de rest van de wereldeconomie. Sommigen beseften dat verandering nodig zou zijn, maar niemand voorspellen dat minder dan tien jaar op de sector zo radicaal en onherroepelijk veranderd zou zijn.

Deze nieuwe postgra duate programma's in boekhouding en financiën; Banking and Finance; Economics and Finance zijn ontworpen om postdoctorale studenten die academisch zijn uitgerust om te slagen in een steeds meer ingewikkelde en uitdagende wereldwijde werkplek te ontwikkelen.

Inzetbaarheid & Carrière

De vraag naar hoogopgeleide en deskundige finance professionals is nu meer globale dan ooit tevoren. Niet langer zijn Londen en New York de enige woningen voor grote multi-nationale internationale financiële bedrijven en instellingen. Deze potentiële werkgevers worden nu bovendien gelegen in de Oost Midden en ver- en een postdoctorale student is bijna zo grote kans om hun eerste baan in Dubai, Bahrein en Shanghai te vinden als in de traditionele centra.

Deze eis is behulpzaam geweest bij het ontwerpen van deze uitdagende suite van programma's. Om de inzetbaarheid te maximaliseren het programma eindtermen zijn gericht op het verstrekken van studenten met de kennis, vaardigheden en inzicht die de financiële sector vereist. Een belangrijk onderdeel hiervan is de module "Current Issues in Accounting, Economie & Finance".

De programma's streven naar de individuele en de industrie te voldoen door het ontwikkelen van studenten met hogere cognitieve vaardigheden en capaciteiten, die ook een uitstekende praktische kennis van "hoe toe te passen" in plaats van alleen maar "waarom het gebeurt" te bezitten.

Alle programma's hebben een 20 studiepunten optionele werkervaring module die een minimum van 4 weken stage gaat plaatsvinden buiten het onderwijs semesters. Studenten worden verwacht dat zij hun eigen positie te organiseren en alle dergelijke plaatsingen moeten inhoudelijk en op een passend niveau. Deze plaatsingen zal betrekken "werkgever" input en moet door de opleidingsdirecteur worden goedgekeurd voor aanvang. U kunt ook studenten met de juiste bestuurlijke niveau ervaring in een daarvoor bestemde veld kunnen zich aanmelden voor 'Erkenning van deze Eerder Verworven Competenties'.

De School of Management biedt mogelijkheden voor een succesvolle afgestudeerden toe te passen voor M.Phil./ promotie-onderzoek binnen de School.

Toelatingseisen & Hoe toe te passen

Aanvragers moeten voldoen aan een van de volgende:

  • Bezitten, of verwachten te verkrijgen, een undergraduate-diploma of gelijkwaardig, in een relevant gebied (Accounting, Economie en Financiën) met een minimum van een 2: 2 indeling. Studenten met een algemene Business Studies graad met een relevante route of inhoudelijke juiste module dekking zal worden beschouwd op een geval per geval;
  • Heeft u een minimum van vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van financiën;
  • Houd een passende beroepskwalificatie uit een geschikt beroepsorganisatie. In sommige gevallen mensen met een hoger niveau van beroepskwalificaties kunnen worden vrijgesteld van bepaalde onderwezen modules zijn. Dergelijke vrijstellingen zou van geval besproken worden per geval met de programmadirecteur.
  • In het algemeen afgestudeerden van niet-financiële disciplines zal normaal gesproken niet de reeds bestaande vaardigheden ingesteld om te slagen op het programma, maar deze studenten zijn van harte welkom om toe te passen en dergelijke toepassingen zal worden bekeken op een individuele basis.

Internationale studenten:

  • Studenten wier eerste taal niet Engels moet het bewijs van vloeiendheid bieden om ten minste een IELTS 6.0 standaard.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder