aangepaste programma's

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Co-creëren van Custom Solutions

Als uw bedrijf een uitgebreide, innovatieve executive development-oplossing vereist, moet u een partner die u kan helpen ontdekken en verduidelijking van de uitdagingen, de kansen te identificeren, en ontwerpen en leveren op maat, multidisciplinaire oplossingen die geen enkele discipline ooit benadering zou kunnen evenaren.


De Centers of Excellence op Michigan Ross School of Business zijn perfect opgeleid om een ​​oplossing te passen aan uw specifieke behoeften. Onze multidisciplinaire aanpak biedt klanten over de hele wereld een dynamische nieuwe optie om buitengewone resultaten te bereiken. Gerangschikt in de top tien Business Week scholen in de wereld voor aangepaste programma's, Michigan, biedt toegang tot de enorme intellectuele kapitaal van een universiteit van wereldklasse, met vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor high-impact samenwerking tussen verschillende disciplines.


Een voortdurende betrokkenheid bij uw succes op lange termijn

Onze klanten hebben gevonden dat executive education is een investering die vele malen de kosten in de toegevoegde waarde voor hun organisaties kunnen terugkeren. Onze programma's gaan verder dan de theoretische tastbare, meetbare resultaten te leveren. We gaan in elk programma op maat relatie met een lange afstand bekijken van uw doelen en mogelijkheden en een lange-termijn inzet voor de ontwikkeling van een executive education partnerschap met jou.


Of u nu het kweken van je next-generation leadership team, de integratie van bedrijfsonderdelen na een fusie, het lanceren van nieuwe producten, het betreden van nieuwe markten, het bewerken van een strategie of het oplossen van een operationeel uitdaging, rollen we onze mouwen op en werken samen met u op te bouwen en de praktische uitvoering, effectieve oplossingen.


Aangepaste Programma Voordelen

Door samen te werken met Michigan voor een oplossing op maat, kunt u genieten van deze belangrijke voordelen:

- Lange-termijn engagement - Wij verbinden volledig aan elke klant relatie tot blijvend succes en duurzame resultaten te bereiken.

- Team-based partnerschap - In de geest van co-creatie, werken we samen met u voor, tijdens en na de oplossing van de tenuitvoerlegging aan haar blijvend succes te verzekeren.

- Flexibiliteit en aanpassingsvermogen - Ons leveringsprogramma verbintenis bevat continue programma-inhoud modificatie en het updaten naar uw veranderende zakelijke omstandigheden te voldoen.

- Full-faculteit betrokkenheid - Alle programma's worden ontwikkeld en geleverd door wereldklasse Ross School faculteit.Afhankelijk van uw behoeften, kunnen onze op maat oplossingen bieden een breed scala van elementen - klassikale programma's, action learning projecten, web-based interactieve sessies, executive coaching, gastsprekers, consulting, executive forums en meer - alles op maat te richten Michigan expertise op het succes van uw organisatie.

Zoals u overwegen uw opties en mogelijkheden over de volle breedte van de huidige wereldwijde zakelijke kwesties, nagaan hoe de wereld-klasse dacht leiders op de Ross School of Business kan krachtige, specifieke oplossingen op maat van uw unieke situatie te leveren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van l ... Lees meer

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van leiders in denken en handelen, die bereid zijn om de uitdagende, multidisciplinaire problemen in de samenleving aan te pakken. Leiders die kunnen morele en maatschappelijke leiding te geven, en die hefboom hun invloed ten gunste van de samenleving. Bij Michigan, onze overkoepelende kracht is onze unieke mogelijkheid om wetenschappelijke theorie brug met zakelijke praktijk. Wij geloven echt leiderschap begint met een holistisch begrip van de business. Op onze kern is het streven van 'intellectueel kapitaal met impact. "Dit zijn de ideeën onze faculteit te brengen naar de klas en de tools die onze afgestudeerden gebruiken om de wereld vorm te geven. We zijn geïnteresseerd in studenten die willen samenwerken met faculteit om co-creëren een zeer aangepaste, robuuste leerzame ervaring. Onze strategie om de studenten 'leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen - naast de impact benodigde zakelijke kennis en vaardigheden - is het bieden van actie-based learning mogelijkheden geworteld in de echte wereld problemen. Met een MBA van Michigan Ross School of Business, zult u de markt betreden als een leider met het vertrouwen en de wijsheid om te definiëren en uw visie te realiseren van succes. Lees Minder
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Meer Minder