aangepaste leerinitiatieven

University of Chicago Booth School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

aangepaste leerinitiatieven

University of Chicago Booth School of Business

De mensen binnen uw bedrijf zijn uw meest waardevolle hulpbron.

Wij zijn de universiteit van Chicago Graduate School of Business, een van 's werelds grootste van de business schools. Met onze aangepaste executive education programma's, speciaal ontworpen voor de behoeften van uw bedrijf, we helpen je team naar de top.

Uw team zal uitdagingen aan te gaan met een grotere bereidheid. Zij zullen duwen hun beste ideeën naar een nieuw niveau. Ze zullen doorgaan met vertrouwen tegemoet.

Ontdekken en ontwikkelen van de werkelijke waarde en het potentieel van uw team met aangepaste executive education van Chicago GSB.


Te ontwikkelen leiders in uw bedrijf, leren van een leider in het bedrijfsleven het onderwijs. Het bedrijfsklimaat van vandaag vereist vindingrijkheid. In Chicago GSB, weten we dat de sterkste ideeën komen uit een diep begrip van de concepten die zaken ten grondslag liggen. Onze rigoureuze aanpak geeft diepte en breedte aan zakelijke kennis en context aan de huidige uitdagingen-essentiële elementen bij het bepalen van uw meest succesvolle strategieën.


Wij zullen samen met u het programma de ontwikkeling van een aangepaste executive education. Na het uitvoeren van een grondige evaluatie van de behoeften, zullen wij u helpen bepalen wat de beste benadering van het leren. We kunnen wijzigen van een "off-the-shelf" cursus of maak een volledig aangepaste programma dat specifiek gericht zijn op uw behoeften. U kunt ervoor kiezen om onze state-of-the-art klaslokaal gebruik van faciliteiten in het centrum van Chicago, Londen of Singapore, of onze faculteit zal tot u komen-waar ook ter wereld u ook bent.

In een uitdagende economie, het is meer dan ooit belangrijk om vaardigheden op te vullen, zodat uw team kan maximaal beschikbare mogelijkheden en klaar zijn om de volgende golf te rijden. Aangepaste executive education initiatieven zijn een slimme en doeltreffende investeringen in uw menselijk kapitaal. Laat Chicago GSB een aangepaste executive education programma dat uw exacte wensen voldoet. Werknemers verhogen en aandeelhouderswaarde samen met uw bedrijf potentieel.

Partner met een leider in het bedrijfsleven het onderwijs-en overschrijden van uw bedrijf hoogste verwachtingen. Feit. In Forbes in 2002 de lijst van de top 500 bedrijven van Amerika, die onder leiding van Chicago GSB alumni scoorden het hoogst in de prestaties gebaseerd op het totaal rendement voor aandeelhouders.


Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Philadelphia, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan