Master of Professional Studies in Healthcare Interior Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De zorgsector groeit snel aan de groeiende behoeften van de vergrijzing van de babyboomgeneratie en de wereldwijde bevolkingsexplosie tegemoet te komen. In reactie hierop heeft NYSID een innovatief, interdisciplinair programma dat het beoefenen van ontwerpers en professionals in de gezondheidszorg een kans om samen te werken en een brede kennis van actuele vraagstukken, onderzoek en theorie in het interieur in de gezondheidszorg te verwerven en toe te passen in gerichte studio ervaringen biedt gecreëerd .

Cursussen omvatten kennis van methoden van onderzoek, geschiedenis en theorie van de gezondheidszorg, het milieu en gedragsstudies, en toegepaste vormgeving. Groen design en verlichting onderzoek met betrekking tot de gezondheid, de productiviteit en precisie zijn een integraal onderdeel van de opleiding. Het programma is bedoeld voor studenten van verschillende achtergronden, die begrijpen dat in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en design zijn onlosmakelijk met elkaar verweven.

De opleiding bereidt studenten voor op de gezondheidszorg gespecialiseerde ontwerpers, faciliteiten en huwelijken in zorginstellingen, onderzoekers ondersteunen architecturale teams, en design managers en bestuurders in de tevredenheid van de patiënt zijn.

 • Alle lessen zijn in de avonduren en in het weekend.

MPS-H Curriculum (30 Credits - op basis van full-time studie)

First Semester - 12 Credits

 • 710 Survey of Healthcare Environments (3)
 • 711 Inleiding tot onderzoeksmethoden (3)
 • 719, textiel en meubels voor de gezondheidszorg-instellingen (3)
 • 731 programmering voor de gezondheidszorg Environments (3)

Second Semester - 12 Credits

 • 715 Geschiedenis en gezondheidstheorie (3)
 • 720 Healthcare Studio I (3)
 • 721 Applied Research Methods (3)
 • 722 Building Systems voor de Gezondheidszorg (3)

Summer Session - 6 credits

 • 712 The Business van de Gezondheidszorg (3)
 • 730 Healthcare Studio II (3)

Breeze Glazer, LEED AP BD + C, is senior medewerker, duurzaam design leider, onderzoek kennismanager, Perkins + Will.

Hij is over het herdefiniëren van de rol en impact van de gebouwde omgeving op de gezondheid van mens en milieu gepassioneerd. Zijn onderzoek naar duurzaamheid heeft betrekking op uiteenlopende onderwerpen, zoals alternatieve energiesystemen, klimaatverandering, de business case en de gezondheid materiaal en toxiciteit, vaak in samenwerking met academische instellingen en non-profit organisaties.

Wat is het voordeel van terug naar school te gaan om zich te specialiseren in de zorg het interieur?

Ontwerpen voor de menselijke gezondheid is een van de belangrijkste rollen voor een interieur ontwerper of architect vandaag de dag en er is een groeiende behoefte aan getalenteerde professionals. De kwaliteit van de zorg door een zorginstelling geleverd kan direct gerelateerd aan de kwaliteit van het interieur zijn.

Meer dan enig ander type gebouw, gezondheidszorg interieur vraagt ​​om een ​​gezamenlijke aanpak die de meest recente onderzoek en kennis van relevante codes en eisen opgenomen. Terug naar school om zich te specialiseren in de gezondheidszorg interieur is een effectief middel voor het snel toekomende een solide basis van het interieur in de gezondheidszorg ontwerp kennis en ervaring die anders alleen kan worden langzaam in de tijd opgedaan in de praktijk.

Het unieke aan dit programma?

Het erkent inherent de complexiteit van de zorg ingericht en beschikt over een gesequenced leerzame ervaring binnen een toegepaste leeromgeving. Het curriculum is ontwikkeld om het proces van samenwerking die inherent zijn aan de gezondheidszorg ontwerp vandaag dat er nodig is om omgevingen die ondersteunend, veilig, onderhoudbaar en herstellende binnen planning en budget zijn te leveren weerspiegelen.

Hoe brengt u uw beroepservaring van Perkins + Will in de klas?

Mijn ervaring met Perkins + zal een positieve invloed op de educatieve ervaring in het MPS-H programma omdat het fundamenteel het terrein van het curriculum in de echte wereld behoeften van een professioneel bedrijf. Perkins + Will is een van de grootste wereldwijde gezondheidszorg ontwerpbureaus, ik ben momenteel bezig met projecten in de gezondheidszorg in veel verschillende regio's; uit het noorden van Californië naar Saoedi-Arabië en daarbuiten. Ik dien ook in de gezondheidszorg ontwerp onderzoekscapaciteit voor de onderneming en rechtstreeks te brengen die ervaring in de klas.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon ... Lees meer

New York School of Interior Design prepares aspiring interior designers and working professionals to be leaders in the field by providing a focused and immersive interior design education drawing upon expert faculty, innovative approaches, and close industry relationships. Lees Minder