MSc Arab World Studies - Language Based (LBAS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Intensief taalonderwijs te bieden in de Arabische taal, zodanig dat de student ontwikkelt passende en voldoende bevoegdheden om de taal in hun latere onderzoek of de werkgelegenheid in de Arabische wereld te gebruiken.
  • Om de student kennis van het bereik van de bestaande disciplinaire, multi-disciplinair en interdisciplinair onderzoek naar de Arabische wereld te ontwikkelen.
  • Om hun bewustzijn van de culturele en sociale omgeving van de Arabische wereld te ontwikkelen, en om hun vaardigheden te verbeteren voor het ontwerpen en uitvoeren van onderzoek binnen die omgeving.

Dit MSc programma is specifiek gericht op onderzoek opleiding tegelijkertijd voorzien Arabische taal training. Het is ontworpen om alle relevante eisen van de een-jaar onderzoek-opleiding masters degree (de '1' van de '1 + 3' model), zoals uiteengezet in de ESRC Postgraduate Opleiding Richtlijnen bevatten. Al het onderzoek opleiding of vakspecifieke modules worden gegeven in Durham en zijn onderdelen van ESRC erkende opleiding voor onderzoek meesters in Durham. Na voltooiing van het programma, is het te verwachten dat de studenten zal hebben voldaan aan de eisen van een normale ESRC onderzoek opleiding meesters, evenals hun taalvaardigheid te hebben bereikt.

Met name de cursus zal omvatten:

Raadpleeg de MSc Arabische wereld Studies mate regelgeving voor meer informatie over de modules die in jaar 1 en 2.

Studenten zullen nodig hebben om hun specifieke optionele keuzes en paden te onderhandelen in gesprek met de directeur van het programma Professor A. Ehteshami, met studenten die een gemeenschappelijke generieke methoden en Arabisch vaardigheden basis, maar met de vrijheid om bepaalde kracht te ontwikkelen op gebieden van hun keuze.

Toelatingseisen voor Postgraduate Programmes

MA / MSC en MPhil

  • Je zal normaal gesproken nodig hebt om een ​​goede graad heeft (2: 1, hogere tweede of eerste) of het equivalent, in een passend onderwerp van een erkende universiteit.
  • Buitenlandse studenten - zie gelijkwaardige toelatingseisen en geen Engels taal eisen aan onze landenpagina's. De informatie wordt opgesplitst per land, dus als je niet ziet uw land genoteerd of nog vragen, neem dan contact op met het International Office.
  • Engels taal toelatingseisen voor buitenlandse studenten, zie onderaan deze pagina.
  • De aanvragers moeten twee referenties, waarvan er één de academische zijn voorzien; Deze kan ofwel door de aanvragers worden gestuurd ondertekend en verzegelde enveloppen, of ze kunnen rechtstreeks naar de school. Wij accepteren verwijzingen door brieven of e-mails van refereees, of geüpload op de aanvraag systeem.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real differenc ... Lees meer

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real difference to societies world-wide. We are equally committed to excellence in all aspects of learning, education and the transmission of knowledge. Lees Minder