Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

Dit programma combineert een gezonde basis van geavanceerde kennis en inzicht in de bredere en meer ongelijksoortige gebied van Internationale Studies met de mogelijkheid om optionele gespecialiseerde gebieden van onderzoek uit te kiezen die worden aangeboden in de School, en andere scholen, zoals Moderne Talen en Culturen. De specifieke belangen tot uiting in de keuze van de opties kunnen dan worden ontwikkeld door middel van het onderzoek en het schrijven van een proefschrift.

Via het programma, zult u gevorderde kennis van en inzicht te krijgen:

  • De mate waarin een internationale gemeenschap heeft ontwikkeld en de drijvende krachten die de ontwikkeling ervan

De 180 studiepunten eenjarige MA opleiding is verdeeld in drie kern en drie optionele modules van 15 studiepunten elk. Bovendien moeten de studenten een scriptie van 75 studiepunten van niet meer dan 15.000 woorden in te dienen. De meeste van de modules worden tijdens de eerste twee termijnen geleverd en studenten brengen de resterende tijd aan het proefschrift te schrijven.

vereisten voor het onderwerp en het niveau van de studie

Programme Regulations

Om de huidige regelgeving voor het programma te bekijken kiest MA International Studies uit de volledige lijst van programma's worden aangeboden door de School.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real differenc ... Lees meer

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real difference to societies world-wide. We are equally committed to excellence in all aspects of learning, education and the transmission of knowledge. Lees Minder