The Nicolaus Copernicus University in Toruń (NCU)

The Nicolaus Copernicus University in Toruń (NCU)
Bezoekadres: Nicolai Copernicus University
Jurija Gagarina 11

Toruń, PL

De Nicolaus Copernicus Universiteit in Torun (NCI), opgericht in 1945, is de grootste universiteit in het noorden van Polen en is uitstekend zowel in termen van het wetenschappelijk potentieel en de opleidingen aangeboden, vormen van onderwijs, en het aantal studenten en afgestudeerden. Als gevolg van het samenvoegen van de Ludwik Rydygier Medical Academy in Bydgoszcz naar NCU, die plaatsvond op 24 november 2004, de universiteit werd een multi-profiel instelling voor hoger onderwijs met een nog sterkere onderzoekspotentieel en onderwijs biedt. In de recente pers rankings, is NCU is verleend de eervolle positie onder de eerste vijf beste universiteiten in Polen. Dit is een bevestiging van een hoge standaard van het onderzoek en onderwijs biedt.


NCU bestaat uit 16 faculteiten: Faculteit Biologie en Aardwetenschappen, Faculteit Scheikunde, Faculteit van de talen; Faculteit Natuurkunde, Sterrenkunde en Technische Informatica, Faculteit der Geesteswetenschappen, Faculteit der Wiskunde en Informatica, Faculteit der Economische Wetenschappen en Management; Faculteit der Historische, Faculteit der Pedagogische Wetenschappen, Faculteit Politieke Wetenschappen en Internationale Studies, Faculteit der Rechtsgeleerdheid en administratie, Faculteit voor Schone Kunsten, Faculteit der Godgeleerdheid en drie faculteiten van Collegium Medicum in Bydgoszcz: Medische Faculteit, Faculteit Farmaceutische en de Faculty of Health Education . Dertien faculteiten hebben de macht om promotie toe te kennen. Afgezien van de faculteiten, interfacultaire en algemene universitaire eenheden, algemene universitaire centra en interdisciplinaire groepen deel te nemen aan onderwijs, wetenschappelijk-en onderzoeks-en organisatorische activiteiten.


NCU heeft meer dan 4.300 mensen, waaronder 2.221 geleerden, 242, van wie de professorale titel. De rijke onderwijsaanbod effectief wordt onderzocht en gebruikt door meer dan 30.000 studenten die nu worden opgeleid in 73 gebied van studies, 100 specialisaties, meer dan 130 cursussen en post-graduate studies en 22 doctorale studies. In de afgelopen jaren heeft het NCI is accepteren van ongeveer 10.000 kandidaten per jaar, en het aantal afgestudeerden is ongeveer 150.000. Studenten vinden het aanbod studies van kunst, het behoud, geneeskunde, technische natuurkunde en interfacultaire studies van geesteswetenschappen, allemaal uniek in het land.


De universiteit biedt ook speciale studies. Meer en meer velden van de studies worden bekroond met de positieve evaluatie teken van de Staatscommissie van Accreditatie, en het kunstonderwijs heeft een zeer zeldzaam teken van de uitstaande.Een bredere toepassing van het punt beoordelingssysteem accordant naar ECTS-systeem (European Credit Transfer System van) stelt studenten in staat om een ​​meer individuele programma van onderwijs en aan studies in andere Poolse en buitenlandse universiteiten voort te zetten. De studenten worden aangeboden een-of twee-semester studie in het buitenland binnen de Europese programma Erasmus. Daarnaast zijn Master of Business Administration (MBA) studies uitgevoerd in Torun, mede dankzij de medewerking van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Management met de Dominicaanse University (USA), en zijn voorzien van de officiële erkenning door twee Amerikaanse accreditatie-commissies van de hoge staan.

Elk jaar meer dan 60 conferenties, symposia, en seminars vinden plaats in de NCI trekken samen geleerden uit Polen en in het buitenland en het geven van Toruń het karakter van een congrescentrum.Het personeel van de NCI te realiseren jaarlijks 140 subsidies van het ministerie van Wetenschap en Informatica (voormalig Comite van Wetenschappelijk Onderzoek) en deelnemen aan de uitvoering van onderzoeksprojecten.


Een deel van de universitaire eenheden blijven open en beschikbaar voor de leden van het publiek. Dit zijn NCU 's British Library en het Centrum van het Poolse Comite voor samenwerking met de Alliance Française, draaien op de universiteit. Het Regionaal Centrum voor Informatica Onderwijs stelt studenten in staat om te ontvangen van de Europese Certificaat van computervaardigheden (ECDL), en in de verschillende regionale Academy CISCO - te ontvangen Europese certificaten die recht geven op het ontwerpen en beheren van computernetwerken. Getalenteerde jongeren uit het hele land hebben een kans om te leren en te studeren in University Aangesloten High School. Grote belangstelling van de stedelingen in de gebeurtenissen van het Festival van Wetenschap en Kunst bewijst hoe belangrijk voor de regio zijn wetenschap en onderwijs.


Bekijk Master programma's »

This school also offers:

Master

De Pools-Franse Meester 's Opleiding

Campus Polen Toruń Frankrijk Angers
maart 2015

De Pools-Franse meester 's opleiding begonnen in het studiejaar 2010/2011, op basis van een overeenkomst getekend tussen Nicolaus Copernicus Universiteit, Torun en de Universiteit van Angers. [+]

De Pools-Franse meester 's opleiding

De Pools-Franse meester 's opleiding begonnen in het studiejaar 2010/2011, op basis van een overeenkomst getekend tussen Nicolaus Copernicus Universiteit, Torun en de Universiteit van Angers. Studenten die met succes realiseren van het programma krijgen twee diploma's:

een diploma van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Management, Nicolaus Copernicus Universiteit, Torun: master in Management, gespecialiseerd in Business Management; een diploma van de faculteit Recht, Economie en Management, Universiteit van Angers. afgestudeerd in Management, gespecialiseerd in International Human Resources Management of specialiteit in International Management ... [-]