Nieuw toegevoegde Online Opleidingen

Le Cordon Bleu Australia

Le Cordon Bleu Meester Van Gastronomische Toerisme

September 29, 2016
De Le Cordon Bleu Master of gastronomische Toerisme is bij uitstek geschikt om die streven naar een dieper begrip van eten en drinken cultuur, en de ethische, economische en sociale gevolgen van voedsel en wijn toerisme.

Escuela de Negocios y Dirección

Meester In Internet Marketing En Digitale (online) Strategie

September 28, 2016
Ontdek hoe je meer concurrerend kan zijn als het gaat om de communicatie met uw klant 2.0

Kent State Online

Online Meester Van Geografische Informatie Wetenschap (GISC)

September 28, 2016
De online Master of Geographic Information Science (GISC) uit Kent State University biedt u de vaardigheden en kennis te verdiepen in spannende en zich ontwikkelende gebieden binnen GISC. Met de toenemende vraag naar GISC expertise kunnen afgestudeerden van de GISC programma innovatie te stimuleren en moderne technologieën toe te passen om hun carrière i… [+]n de non-profit, overheid, of bedrijfssectoren. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Online Master Studies

Als je je bacheloropleiding hebt afgerond, maar op zoek bent naar een manier om je studie voort te zetten in een specifieke academische discipline, dan kan een master studie programma precies zijn wat je zoekt. De hedendaagse online masteropleidingen bieden alle voordelen van de traditionele masteropleidingen in een praktisch online-formaat - dit is slechts één van de redenen waarom zo veel studenten ervoor kiezen ervoor om hun studie voort te zetten door middel van deze innovatieve aanpak.

Populaire online Master studieprogramma's zijn de Master of Arts (MA), Master of Science (M.S. en MSc) en Master of Business Administration (MBA). Hoewel deze kunnen verschillen qua studiegebied, bieden ze allemaal toegang tot diepgaandere kennis en een inkijk in de huidige competitieve banenmarkt.

Wat zijn de voordelen van een online Master of Arts?

Masterdiploma's zijn een investering in je toekomst. Ze bieden niet alleen geavanceerde mogelijkheden om vaardigheden en expertise te verwerven binnen jouw vakgebied, maar ze leveren ook een aantal andere voordelen op die gepaard gaan met een bachelor diploma. Of het nu gaat om een fast-track naar een betere baan met een hoger salaris of het openen van deuren naar uitdagender werk, een master diploma biedt je de winnende combinatie van baangarantie en voldoening in je carrière.

Huidige online masteropleidingen zijn ontpopt als een reactie op de beperkingen van de traditionele masteropleidingen. Online Master studenten genieten van een aantal aanvullende voordelen die hun helpen bij het optimaliseren van hun educatieve ervaringen. Om te beginnen zijn online Master studenten niet beperkt door geografie. Het maakt niet uit waar je woont, je kunt een online programma binnen jouw vakgebied vinden. Daarnaast zijn veel online programma's ook nog eens aanzienlijk goedkoper in vergelijking met traditioneel collegegeld. Lager collegegeld, geen reiskosten wat betreft woon-werkverkeer, en minder kosten wat betreft dure schoolboeken dragen allemaal bij aan betaalbaarder, toegankelijker onderwijs.

Online masteropleidingen gaan ook gepaard met een ongeëvenaard gemak en flexibiliteit. In plaats van het plannen van hun schema rond het starre cursusaanbod van een "bakstenen" instelling, kunnen online studenten waar en wanneer ze willen studeren afhankelijk van hun behoeften. Dit maakt het ook makkelijker om school, werk en familieverplichtingen te combineren. Tenslotte, als je op zoek bent naar een manier om je technische vaardigheden te verbeteren, is er geen betere manier om dat te doen dan in een online programma. Deze vaardigheden zijn ook inzetbaar op de werkvloer, wat jouw marktwaarde als sollicitant vergroot.

Wat leer je tijdens een online Master programma?

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Online Master studenten streven studies na over de breedte en diepte van verschillende disciplines, waaronder Business, Economie en Administratie; de Kunsten; Energie; Geesteswetenschappen en sociale wetenschappen; Natuurwetenschappen; Wet- en regelgeving; Techniek en technologie; Biologische en Life Sciences; en Professionele Studies.

Binnen elk van deze categorieën kunnen de studenten verder kiezen uit een verscheidenheid van specialisaties die zijn ontworpen om hen te helpen hun kennis uit te breiden, kritische ervaring te krijgen, en te profiteren van betere carrièreperspectieven.

Wat voor carrièremogelijkheden kun je verwachten met een online Master studie?

Onderzoek uit de VS laat zien dat Master studies vandaag de dag gangbaarder zijn dan ooit tevoren. In feite is het aantal Amerikanen met een Master's opleiding gegroeid met maar liefst 43 procent sinds 2002, en de meerderheid van de studenten in een college verwacht nu om door te gaan naar een ​​Master's opleiding.

Echter, deze trend geldt niet alleen voor de USA. Studenten van over de hele wereld kiezen voor masteropleidingen, en online Master's degree programma's zijn een van de redenen daarvoor.

Als jij op zoek bent naar manieren om jezelf te onderscheiden binnen de groep van gekwalificeerde kandidaten bij sollicitaties, biedt een online Master's opleiding een waardevolle manier om dat te doen - zowel voor nieuw afgestudeerden als voor mensen die nu al deel uitmaken van de werkende beroepsbevolking. Wanneer hedendaagse werkgevers kandidaten screenen, kan een online masterdiploma helpen om jouw cv in de stapel "ja" terecht te laten komen. En niet alleen verdienen mensen met een masterdiploma's meer geld, maar zij genieten ook van betere werkzekerheid en meer kansen op werk dat veel voldoening geeft.

Hoeveel kost een online Master's opleiding?

De kosten van een online masteropleiding variëren van instelling tot instelling. Bij het beoordelen van de kosten is het belangrijk verder te kijken dan alleen het collegegeld. Vergeet niet om rekening houden met het geld dat jij bespaart op van alles, van kosten van woon-werkverkeer tot studieboeken. Daarnaast maakt de flexibiliteit van de hedendaagse online Master's studieprogramma's het gemakkelijker dan ooit voor studenten om tegelijkertijd te werken en naar school te gaan, waarbij het risico kleiner wordt dat je je in de schulden moet steken om jouw onderwijs te financieren.

Waarom inschrijven voor een online Masteropleiding?

De redenen om een ​​online Master's degree te willen halen zijn zo divers als het aantal beschikbare online masteropleidingen. Ongeacht jouw vakgebied, zowel de M.A .en de M.S. vertegenwoordigen de "nieuwe bachelor's degree" voor de hedendaagse veeleisende werkgevers. Een online Master's diploma toont niet alleen initiatief, maar ook een gedocumenteerd bewijs van competentie die verder gaat dan het absolute minimum.

Echter, alhoewel het krijgen van een goede baan belangrijk is, bieden online Master's opleidingen ook de kans op iets anders: een gevoel van voldoening dat je in jouw hele leven zal bijblijven. Uiteindelijk, of je vers van de universiteit komt en een speciale interesse nastreeft, of dat je al deel uitmaakt van de werkende wereld en jezelf wilt voorbereiden voor verdere groei en ontwikkeling, in beide gevallen kunnen online masteropleidingen je helpen om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken.